Aysimaamine 36 haftalık olduk hala kararsizlik var.Zeynep Alin , Zeynep Ela, Amine Hafsa ,Zeynep Hafsa 🙉 Sağlıcakla Gel Annem❤️
Aysimaamine Serap1985 anlamı çok güzel Veranin bn Ecmel Vera die de düşündüm ama bu ismi tuhaf karşılayan çok insan var.
Serap1985 Aysimaamine bencede çok güzel anlamı ve kulağa da hoş geliyor ama eşimin tarafı Kürt , Kürtçede vere gel demek herhalde o yüzden Vera onlara garip geldi 😂😂 başka açıklama bulamıyorum 😂😂
Rmsk Buseylul benimde bebişimin adı Almila :) türk ismi olsun istediğimiz için özellikle tercih ettik millet ne kadar yabancı isim zannetse de
RHMYT Kızımın ismi Begüm. Doğuma bir hafta kala falan karar verebilmistik. Birce, Gülce, Betül isimleri de çok hoş.
Ylmaz anne06__ bende henüz karar veremedim. 26 haftalık olcaz daha isim yok ☺️ zümra, öykü, yaren, eslem, belinay arasında kararsızım
Elisare anne06__ bence çok güzel ben her zman 2 isim koyuyorum özellikle de anlamlarınin güzel olmasına dikkat ediyorum ilk kızımın ismi Elisa Sare doğacak kızımın ismi de Melisa Lina olacak inşallah 😂