ozanmincim anne06__ biz de çok düşünmüştük ama ben doğum yaptığım gün hafız teyzemin kızı inci koyacağımızı görmüş çok güzel isim koydum 🤱
Burcu_NFUE Gamzeoks Kürt ismi değil Arap kökenli bi isim uzaktan duyulan ezan sesi demek çok güzel anlamı var milleti boşver kuzum beğendiysen koy gitsin ☺️☺️
Deniziremderya Yslyurtumran liya ismini bende çok beğeniyorum ve anlamını bide soyadınız dikkatimi çekti nerelisiniz?
Yslyurtumran Deniziremderya Derin ismine en güzel Liya yakıştı bence eşim hala alışamadı ama ben taşıyorum onu benim hakkım😬😬 orduluyum ☺️
Gizoliii 13+3 deyiz cinsiyeti daha belli olmadi ancak Kız olursa selin Erkek olursa alparslan olcak insallah 😍
concikpanda Gokceninannesi1 bende kalp atışını duyamadık doktor çok olumsuz konuştu 1haftamız var ama sağlıklı olsaydı Meryem Gökçe koymak istiyordum 🥺🥺alina ruşça helen hatta Yunan kökenli demek başka milletlere ait isimler koymak çok Şaçma geliyor bir Yunan ın Alp koyduğunu görmeyiz mesela
Gokceninannesi1 concikpanda aynen öyle 👍 bende ahiretlik isim koymak istiyordum fakat eşim pek oralı olmadı kulağına hiç değilse okuturuz artık :( bizim çevre çok geniş olduğu için isim koymakta çok zorlandık
Yslyurtumran Snglsude hahahah 😂 evet fazla duyulan bir isim değil o yüzden herkes o ne ya ben söyleyemem vs dedi ama aldırış etmedim bence çok güzel 😬😬 liya su hanımda sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏻🙏🏻♥️
Emine_2020_robin Benim oğlum olucak ama kızım olsaydı Elisa koyacaktım şansa oğlan oldu ismini Rohat koyucam Eliz de güzel👍