Benimdunyam Biz de Ahsen de karar kıldık. Ama yanına Ela mi olsun Feza mi ya da başka hangi isim olabilir karar veremedik 🙇🏻♀️
Gokceninannesi1 GlgnOlgn yaa ne güzel Gökçeler çoğaldı 😀 sağlıkla alalim kucağımıza inşallah 🤲 sizin kaç haftalık ?
goncady haftadayız ben ilk öğrendiğimden beri Tüzün istiyorum. Eşim de ikinci isim Tüzün olsun birinci isim eski eşimden olan kızının ismine Miraya yakın bir şey olsun dedi. Tek isme ikna edemedim. Miray a uygun ne olabilir?
Mihrican-anne anne06__ hayır çok güzel bir isim hatta şöyle yap canım eliz asel ikisi yan yana çok güzel yaa
concikpanda Gokceninannesi1 bende kalp atışını duyamadık doktor çok olumsuz konuştu 1haftamız var ama sağlıklı olsaydı Meryem Gökçe koymak istiyordum 🥺🥺alina ruşça helen hatta Yunan kökenli demek başka milletlere ait isimler koymak çok Şaçma geliyor bir Yunan ın Alp koyduğunu görmeyiz mesela
Mihrican-anne anne06__ benim bebişim daha göstermiyor kendini 19+3 teyim ama aklımda isimler var Allah’ın izniyle kız olursa : mavi nisan erkek olursa: devran deniz ♥️🤲🏻🤲🏻🧿🧿
serapsenell anne06__ anne06__ henüz 11 haftalık cinsiyetiniz belli değil, ama kız olursa Semin Ada koymak istiyoruz 🌺