demirmommm Haticebt İnşallah sorunsuz bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız 🙏🏻mide bulantısı çok kötü inşallah geçer hemen
Mom726272 demirmommm az daha sabret canım hele Bi geçsin bulantın 1 aya 1.5 aya geçer diye tahmin ediyorum 🌸
Mavi34 demirmommm 18.haftada pirilam basladim sonra hergin değil gün aşırı felan kusma oldu bulantı azaldı ama tamamen bitmedi
Mom726272 demirmommm ilaç dışında leblebi filan denedin mi bu arada ben kullanmadım ama prilam diye Bi ilaç okumuştum bulantı için doktoruna sorup ilacı değiştirebilirsin aslında
Nelmali demirmommm 24ten sonra açılır gibi oldu sıcaklar yüzünden geri kaçtı soğuk seyler ve meyve dışında bir sey istemiyor canım 😂 zaten içerde alan da daraldı iki lokma yesem doymuş hatta patlayacakmış gibi hissediyorum 😅
demirmommm Mom726272 Denedim o işe yaramayınca buna geçtim bende. Leblebi de denedim ama anlık geçiriyor hepsi. Yeşil elma falan da öyle.
demirmommm Happyturuncu Yemeklerden tiksinmek falan daha kötü bence görmeye düşünmeye bile tahammülünüz olmuyor 😊