demirmommm Benim bulantılarım devam ettiği için hala kilo veriyorum. 14+6 dayım. Canım hiçbirşey istemiyor. Sanki bir daha hiç yemekten zevk alamayacakmışım gibi geliyor. Sizin ne zaman açıldı iştahınız yada açıldı mı ?
Mom3834 demirmommm 16+2 deyim. açılmadı.. 14. Hafta itibari ile kusmalarım durdu ama hala hafiften tiksinmelerim var. Bir şeyler yiyebiliyorum ama eski iştah formumda değilim :(
Haticebt demirmommm 31+2deyim, hala açılmadı :)) sıcaklardan mıdır bilmem sabah bulantıları da yeniden başladı.. böyle bitecek sanırım hamilelik :))
hepoyleolurzaten demirmommm bulantılarım ve kusmalarım 12.haftamda bitmişti benim ama öyle aman aman hemen iştahım açılmadı 25.haftadan sonra iştahım açılmıştı. Şimdi de 32+6 olduk bazı günler çok iştahlı oluyorum bazı günler hiç olmuyor 🤷🏻♀️
Mom726272 demirmommm valla sabah bulantısı vardı bende 21 haftalık olunca geçti ondan sonra iştah açıldı
demirmommm Mom3834 Bende de tiksinmezler devam ediyor ve asla kilo alamıyorum.Su içmek bile eziyet oldu.
demirmommm hepoyleolurzaten Normalde de iştahlı değilim gerçi ben ama.Umarım sizin gibi bi noktadan sonra birazda olsa açılır.
Mom3834 Belacivciv uff o zaman beni çok iyi anlarsınız.. tiksinme kadar illet bir şey yok değil mi ne bulantı ne mide yanması 🙈
Mom3834 demirmommm ben en azından su içebiliyorum lıkır lıkır. Ben de kahvaltı yapma fikri ve buzdolabımız hala tiksindirici geliyor :(
hepoyleolurzaten demirmommm muhtemelen öyle olur 🥰 çünkü bende normalde iştahlı biri değildim günde tek öğün yiyordum hamilelikte farklı oldu 😊
demirmommm hepoyleolurzaten İştahımın açılmasını bekliyorum dört gözle. :) Tiksinmeden çeksin canım birşeyleri artık :)
demirmommm Mom726272 Geç geçmiş bulantılarınız benimde bir türlü geçmiyor sabah bulantıları. Bazen akşam da oluyor ilaç aldığım halde. Galiba benim de geç geçecek. Kilo alabildiniz mi bu süreçte ?
Mom726272 demirmommm az daha sabret canım hele Bi geçsin bulantın 1 aya 1.5 aya geçer diye tahmin ediyorum 🌸
Mavi34 demirmommm ben ilk 8 hafta hafif bulantılarla kusmadan geçirdim.istahta değişiklik yoktu 8.haftadan sonra gün ilerledikçe bulantılar arttı iştah gitti 21.haftadayim zorla ağzına birşeyler atiyirum