Kızlar selam bendede pko var 18 yasımdan beri suan 29 yasındayım 4 senelık evlıyım neyse 1 senedır cocuk denedık olmadı bu arada bıkac doktora gıttım kımısı bıraz deneyın dedı kımısı rahım fılmı dedı ben yapmadım sonra 1.5 sene oldu baktım olmuyo bu arada eşimde spermıogram testı yaptırdı 2 kere sorun cıkmadı sadece ıkıncı testte morfolojı %1 cıktı oda sorun degılmıs neyse ben kadın dogum doktoru arastırdım kuzenımın doktoruna gıttım adam sonuclarımıza baktı dedıkı sızın yaslar kucuk sorununuz da yok en fazla 3 ay ıcınde olur dedı sonra klomen basladık ben hep femarayı sordum ona ama pko da klomen daha etkılı dedı kullandım klomen catlatma ıgnesıde vermedı kendı catlıyo dedı bana ılıskı gunlerı onerdı ılk ay olmadı ıkıncı ayda yıne ılıskı gunlerı verdı ama ben busefer ovü takıbı yaptım hem doktorun dedıgı gunlerı hem yumurtlama gununu degerlendırdım ve oldu çok şükür hıc beklemıyodum bende 🥰 yanı umudunuzu kaybetmeyın kızlar kafanızada cok takmayın ınsallah ısteyen herkesın yakın zamanda guzel haberlerını alırız ❤️