Deletedmom93428 Deletedmom93428 karıştırmıyorum yazacaktım🤦♀️ bu aralar cümle kurma özürlüsüyüm 🤦♀️
Yasemin_83 Deletedmom93428 amin, mide yanması çok farklı bişey titreme halsizlik olmuyor o zaman, ya bir salatalık ya bi güdüm süt içiyorum geçiyor bu titreme olunca uzanıyorum bi atak gibi yarım saat filan sürüyor geçiyor
BusraUras Deletedmom93428 mide sol tarafta ya bir bebiş baskı yapıyor birde biz sola yatınca iyice artıyor.
Oykum_23 Deletedmom93428 Off bende suan cok kotuyum dustan ciktim ve kendimi cok kirgin tahatsiz hissediyorum sanki kendimde degilim kafami koysam uyuyacam gibi ama uyuyamiyorumda sanki bisey bogazima takilmis nefesim daraliyor bi yandan bulantim var ama kusamiyorum afedersiniz yani ayaga kalkacak takatim yok cok tuhaf hissediyorum sanki acim ama canim hicbisey istemiyor oysa yemekde yedim yani bu durumu yasayan varmi bilmiyorum biraz tuhaf bi sekilde anlatmis olabilirm ama gercekten cok kotuyum suan ne oldugunu anlayamadim bile
Deletedmom93428 Oykum_23 ah ah anlasam keşke ya gerçekten sıcaklardan mı nedir Allahım berbat hissediyorum kendimi 🤦♀️
Seda_nrr Oykum_23 bugün kahvaltıdan sonra 2-3 saat bende öyleydim 😭 galiba sıcaklar bu hale getiriyor bizi
Oykum_23 Deletedmom93428 Aynen ustelik daha kucuk benimki senin gibi bende diyorum acaba kendime nazarmi ettim sukur ben sekiz haftalik hamileyim henuz dogru duzgun bulantim kusmam yok bede bugun kendi kendime oyle dedim oh ne guzel rahatim falan heralde nazar ettim kendime ama gercekten cok bir durum hamile oldugumdan beri esime dogru duzgun ilgi gostermiyorum bile aksam eve geliginde coktan uyumus oluyorum falan bian once su durumda kurtulmak istiyorum
Deletedmom93428 Oykum_23 ay daha dur yolun başındasın 🤦♀️ ben 30 haftalığım şu an halimi görmek istemezsn insanlıktan çıktım afedersn ve gerçekten nazara inanıyorum dün ilkkez hamileyken fotopraf paylaştm gecesine fena oldum ölüyorum sandım yanş🤦♀️
Oykum_23 Deletedmom93428 Yaa gercekten bu hamilelik cok zor bisey rabbim hepimize biran once kurtulmayi evlatlarımızı saglikla kucaginiza almayi nasip etsin bende nazardan korkan biriyim butur seylere dikkat ediyorum fotograf vs paylasmaya
seydakamay Ben yıllardır tanılı kronik gastrit hastasıyım. Bu anlattığınız durumlar aynı gastrit ağrı atağı belirtileri. Doktoronuza bi sormanızı tavsiye ederim. Bu süreçte gastrit oluşmuş olabilir. Geçmiş olsun.