Alyabebekk Kediannesi123 merhaba bse sorucam doğum için yatışınız yapıldığın da fırına için de test yapıyorlar mı ? Yaptılar mı size ?
Kediannesi123 Alyabebekk merhaba benim daha haftaya pazartesi doğum o yüzden yatışım yapılmadı. Kovid testini mi soruyorsunuz fırına derken
Semakaya58 Kediannesi123 ben şuan 38+2 deyim doktor bayramdan sonra kontrole çağırdı geç değilmi sizce normal doğum dedi ama yinede ilgisiz gibime geldi ne yapsam
Kediannesi123 Semakaya58 normal doğum için 40 haftaya kadar bekliyorlar diye biliyorum eğer bir risk yoksa ama yine de içiniz rahat etmeyecekse başka bir doktora daha görünün 🌸
Kediannesi123 Alyabebekk korona testi yapacaklar sanırım çünkü kovid testi fiyatın içinde mi dedim evet dedi. Doğumdan çok ondan korkuyorum 😅
YagmurEmrah35 Kediannesi123 yok riskden değilde bayramda nöbetçi ekiple girmek istemedi doğuma o yüzden kendi ekibiyle yapıcak nasipse🙏
busra1485 Kediannesi123 hmmm Allah yardımcın olsun benim de fazla iri suyu çok fazla patlar suyun falan dedi şekerden dolayı erken alacak benim de o yüzden 19u dedi normalde bayramdan sonraydi
Nursultanb Kediannesi123 çok teşekkür ederim en kolay şekilde sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım bebişlerimizi
Gizemci Neslihnss bana 37de yaptı çatı muayenesi çatın müsait Bi sorun yok dedi normal yapabilirsin dedi bebek 30 haftalıktan beri baş aşağı ama kanala girmedi henüz inşallah girerde normal doğum olur 🙏🏻
Semakaya58 Kediannesi123 risk yok şuan 40 olmama son 11 gün kaldı bulunduğum bölgede tek hastane tek doktor artık kendiliğinden gelmesini bekleyeceğim bebeğimin 10 gün daha olmazsa merkezdeki hastanelere giderim