Kediannesi123 busra1485 riskli oluyormuş canım gelişimi yavaş olunca. Hareketlerini Falan sürekli takip et dedi. Bir de bayram giriyor araya normal doğum olmaması lazımmış bebek daha çok strese girebilirmiş o yüzden sanırım
busra1485 Kediannesi123 hmmm Allah yardımcın olsun benim de fazla iri suyu çok fazla patlar suyun falan dedi şekerden dolayı erken alacak benim de o yüzden 19u dedi normalde bayramdan sonraydi
Nursultanb Kediannesi123 çok teşekkür ederim en kolay şekilde sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım bebişlerimizi
Nur_93 Kediannesi123 17 sinde de benim sabah 7 de gel dedi doktorum çarşamba günü sonn kez gidip nstye gircem 37+2 de alınıcam sezaryene
Nur_93 Kediannesi123 benim nstde hem sancım hem kalp atışları yüksek çıkıyor bayramda da doktorum izinli diye ama kilosu falan iyi çok şükür şuan36+3 günlük 52 cm ve 3100 kilo inşallah bir haftaya 3500 olur bide zorunlu sezaryen ilkim de sezaryendi ☺️
minikturta Kediannesi123 normal günü 19 temmuz ama bakalım şu aralar gelse de çok güzel olur yani😀😀😀😂😂🥰
Neslihnss Kediannesi123 normal son günüm 19 Temmuz 40. Haftam oluyor ama şuan ne gelen var ne giden keşke erken gelse mesela şuan mesela bu akşam falan 🥲🤣
Gizemci Kediannesi123 bizim tahmini doğum tarihimiz 19 temmuz şuan 38+6dayız ama hiç bir belirti yok, kızımın gelmeye niyeti yok kanalada girmedi hala 🙄 öyle bekliyorum 🙏🏻
Neslihnss Gizemci belirtim yok bir de doktoruma sinir oldum ne Çatı muayenesi ne nst hiçbişe yapmadı bugüne kadar geçen gittim bidaha şu gün gel de demedi evde bekliyorum şaka gibi 🤣 hastane değiştim son haftamda çam ve sakuraya gidicem inşallah
Kediannesi123 Neslihnss çatı yapılmadan bekletmek çok saçma değil mi yaa belki uygun değil bola beklemiş olacaksınız
Gizemci Neslihnss bana 37de yaptı çatı muayenesi çatın müsait Bi sorun yok dedi normal yapabilirsin dedi bebek 30 haftalıktan beri baş aşağı ama kanala girmedi henüz inşallah girerde normal doğum olur 🙏🏻
Kediannesi123 Neslihnss başka bir doktora mı gitsen acaba yada direkt olarak çatı muayenesi olmak istiyorum diye mi belirtseniz bilemedim 😅
Neslihnss Kediannesi123 harıl harıl randevu arıyorum bulabilsem inşallah hiç beklemem bakalım olmazsa acilden giriş yapıcam çaresiz kaldım doktora da beni Çatı muayenesi yap demeye çekiniyorum resmen 🤣