Mavis40 Deletedmom_5 ay armzda 1 gn var canm bende bugn 39 oldm yarn kntrlm var acıklk var mi dye bakck aynı seyler yasyrz resmen..
AsM 38+0 ne sanci var ne açılma 😪merdiven in cik hurma ye adacyi ic derken hic bir belirtim yok 40 lari gorucem bu gidisle yengec burcu olsun istoyorum kizim inatla aslan burcu olucak 🤣🤣
Mavis40 AsM benmde dun 15 katli apartmannda otrym ındm cıktm 1 5 saat yuruudm banamısn demyo son haftama grdm bugn bakalm ne zmn gelck bebis i…
Mavis40 Zeynep_ayaz vallaha ayagmdskı ödeme ragmn gnlk 1. 5 saat yuruym cnm 15 katli merdiven inip ckym ayaklrmda derman kalmadı
Neslihnss 39 olduk ne gelen var ne giden bir an önce gelse her ağrı sızı sancı belirtisinde seviniyorum şaka gibi 😬✌🏼
Rabiss2 Mavis40 son 5 gün alt karnımda ağrı var vajina kısmında baskı sancimi acaba geliyomu oğlum bilmiyorum ya sizce sancı olabilirmi
Vaveyla23 Mavis40 öyle açılma olsun diye bisey yapmadım canım hatta doktor açılma var diyince şaşırdım bende
Mavis40 Deletedmom_5 yk canm kordon dolannca hcbir his olmyrmyms nasıl yani cuma gnu gttm nrml kntrl mu oldm hcbrsey yktu
Filiz161 Mavis40 evet benim ikinci gebelik ilki 39+5 te doğdu. Onda da belirtim yoktu doğum yaptığım gün başlamıştı. Umarım bu da öyle olur