Kubra_baydar Gupssse siack suyla masaj yapabilirsin canm öyle yumuşamaz mı içindeki süt dene bi istersen
Gupssse Kubra_baydar sıcak havlu zeytinyağı sıcak buhar ve tarakla tarama ve en sonunda elektrikli pompa ile sağma ise yaradı kızlar aklınızda bulunsun çok zordu rabbim kimseye yaşarmasın göğüs agrisini
-derya-anne- Gupssse Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşaallah canım sağlıklı uzum ömürleri olsun paşanın bende paşamı bekliyorum
Gupssse Gupssse benim normalde bugün doğum olacaktı geçtiğimiz pazartesiye alındı ama o daha önceki cumartesini pazara bağlayan gece geldi;))
-derya-anne- Gupssse şu an 38+5 pazar 39 haftalık oluyoruz 2.ci doğumum olucak nasip olursa kızım 38+6′da doğmuştu bakalım oğluşum ne zaman gelicek doktorum eşim ailem herkes doğurmamı bekliyo 😅😅
Gupssse -derya-anne- rabbim en dogru zamanda hayrlisyla nasip etsin inşallah kolay doğumun olsun şip diye doğur ins
-derya-anne- Gupssse ayy amin inşaallah canım benim kızımda hiç korkmadım ama oğlumda korkuyorum yalan yok kızım biraz ilk doğum olduğu için zor olmuştu