Birgezgininhikayesi ben evliliğimden yaklaşık 6 ay sonra randevu aldım araştırma hastanesine öylesine tez canlı biriyim ondan yani hiçbir belirti sorunum olmadi hastaneye gittim buraya gelmişken prof görsün dedim ve aynı güne randevu bulmak çok zorken buldum adetin 3. Günü yapılan testler var biliyorsunuzdur tevafuk o gün adetimin 3. Günüydü yapıldı amh yani yumurta rezervleri bitmek üzere menopoza girmek üzere olduğumu öğrendim dünya başıma yıkıldı derken rahim filmi dediler rahim filmi çektirdim tıkalı dediler rahim filmini atmadığım doktor kalmadı herkes bunlar alınacak dedi sonra araya pandemi girdi tedaviye ara verdim ilk pandemi zamanı zaten evde de olunca kendimi resmen ibadete adadım bide ramazan hayatımda oyle lezzetli bir ramazan geçirdiğimi hatırlamıyorum sonra normalleşme dediler hemen ilk gün hastaneye koştum ben 1 sene boyunca 80 km yolu her ayın 15 günü gittim geldim o sırada tekrar ameliyathaneler kapandı ve ben ara vermemek için anestesiz işlemleri kabul ettim yani anestezili yapılan işlemler diri diri yapıldı bana canım çok yandı ama dayandım derken 1 sene sonra 2 yumurta dan fazlası elde edilemedi doktorum deneyelim bu iki taneyi dedi öncesinde tuplerden ameliyat oldum meğer sol tüp ve yumurtalık doğuştan yokmuş sağ da çeyrek normale göre çok az yani o zaman da kötü oldum ama toparladım yumurtalarin biri 5. Gün biri 3. Gün ayrı gün olduğu için iki transfer edilemiyor dedi 5. Gün embriyosunu transfer etti ben mayıs da ama bu süreçte yapmadığım kalmadı kul olarak elimden ne geliyorsa psikolojik tedavi tıbben hacamat kürler en önemlisi Rabbime teslimiyet derken Rabbime sonsuz şükürler olsun nasip oldu yıl olarak uzun değil ama ay olarak ayin her 15 günü orda olmak çok uzun oldu bir yıl boyunca velhasıl kelam ona teslim olup da yarı yolda kalanı görmedim zaye olanı da