Alim 35+2 haftalık hamileyim arkadaşlar epidural normal doğum istiyorum doktorum 37. Haftada yapicak çatı muaynemi çatim uygun değilse sezeryan günü vericek fakat epidural normal doğum istiyorum çevremde bu şekilde doğum yapanlarda çok memnun zaten bunuda doktorum önerdi hani belli bir açılma olunca seni dogumhaneyi alıyorlar ya ilişkiye giriyoruz biz eşimle acaba açılma olurmu bunu merak ediyorum açılma olursa rahimimde normal dogumu rahatlikla yapabilirim diye düşünüyorum bilgisi olan cevap yazarsa sevinirim
Havva8 Alim herkes yanlis dusunuyor normal dogum dusunuyorsan iliskiye girmekten birsey olmaz rahim agzn acilir daha kolay olur ben yedi bucuk aylik hamileyim bi sikinti yok ve doktoruma da sordum bi sknti olmaz dedi
kubranur58 Asdfgh Benim doktorum 7 bucuk aydan sonra ilişki önermiyorum dedi zaten o ondan öncesinde de eşim korktuğu için hiçbir şey yapmadı
Alim Mercan89 eşim istiyor birazda dogumdan sonra çünkü spral taktiricam ondan sonra hiç bir şekilde girmeyecegimiz için bide doğum kolay olurmu diye sordum açılma olurmu olması daha iyi gibi hemen dogururum
Asdfgh kubranur58 normal olanda o bence karnımız burnumuzda oluyor zTen sırt agrısı kasık agrısı 30 lu haftalarına girince ben ılıskıye girilmesini saglık li bulmuyorum acıkcası hem karın buyuklugu oluyor zor yanı yapana helal olsun valla ne dyım 😀
Alim Hilalakar bizde 35+2 yiz doktorum bisey demedi zaten çok sık olmuyor günde 1 kere benim hayır dediğim zamanlarda olmuyor zaten
Alim Anne3434_ açılma felan oluyor yani deme sancı felan cekmiyorsun fazla hemen dogurabiliyorsun ben hemen doğurmak istiyorum girmemin sebebide biraz bu
Ebrar34 Erken doğum riski yoksa ilişkiyi yasaklamayı bırakın zaten öneriyor açılmayı evet kolaylaştırıyor yardımcısı oluyor özellikle korunmadıpınızda spermin içindeki yapı sayesinde rahim yumuşuyor ve açılma hatta doğum bile kolay olabiliyor araştırın inşallah epidurale gerek kalmaz ve Bi avazda hemencecik doğurursun 🤗
Alim Ebrar34 inşallah canım erken doğum olmaz herhalde ya öyle bisey olsa söylerdi doktorum dogumu kolaylastirmasi güzel peki içine kaçarsa yanlislikla sperm bi sorun olurmu acaba benim ilk hamileligimde
Anne3434_ Alim evet ama doktor izniyle kesinlikle birde son haftalarda zeytinyağı sürüp girmeyi dene derim yırtık kesi vb olmaması için yumuşatıyor
Ceren35 Alim sadece bol col iliskiye girerek hemen acildi sanci cekmedim biraz eksik bilgi tabi sadece cinsellige bagli bir durum degil acilma ve sanci
Ebrar34 Alim yok olmaz tam tersi o zaman yumuşama oluyor işte rahimde ve kolay açılma oluyor inşallah 😊
Alim SuMeyraKsezdemir istemedigim zamanlar söylüyorum zaten eşime ama açılma olması doğum için daha iyi gibi geldi cevap verdiğiniz için teşekkürler
SelinzgrSgan Bence ne ilişki ne şu ne bu bünyeyle alakalı gibi geliyo bana kimisinde işe yarıyo kimisinde yaramıyo kimi doktor onaylıyo kimisi onaylamıyo kendini iyi hissediyosan doktorunun onayı varsa yap derim içine sinmiyosa yapma 🙏❤️
Alim SelinzgrSgan doktorum ne girebilirsin dedi nede giremezsin dedi eşim istediği için yapıyoruz zaten benim istemedigim zaman olmuyor