Kızlar saat 14:00 gibi bi bel ağrısı başladı sonra o ağrı kasıklarım indi sonra bacaklarıma indi bu saate kadar yer değiştire değiştire ağrıdı şimdi de hepsi birden ağrıyo acaba doğum mu başladı bebeğim de baya hareketli şuan🤔
Doğum sancısı mı🤔
Ask_hosmus Kaç haftaliksin
Ask_hosmus doğum başladığında bebek hareket etmez demişti doktorum 🤔
Lulemom bende de bazen sancılar oluyor acaba doğum başlıcakmı diye korkuyorum ama bebek hareket etmeye devam ediyor sizin söylediğinize göre korkmamam lazım 🤔
Elifsulak ben doktoruma anlamazsam diye korkuyorum demiştim. Anlamaman imkansız sancı seni hastaneye getirir bide bebek hareket etmez dedi. Yaşamadım bilmiyorum ama öyle diyo 🤷♀️ Bende bazen kasıklarım ağrıyo. Şiddeti gittikçe artmıyosa doğum sancısı değildir dedi bide. Doğum sancısında sürekli aynı şiddette ağrımazmış. Gittikçe şiddetlenirmiş
Lulemom hım tamam canım benimde aklımda olsun
ideemirel 36+4 haftalık 😊
Lulemom öylemi bu benim yaramaz kıpırdıyodu 😂
Lulemom gece geçti ağrısı heralde çok yoruldum yaa ondan oldu ama nasıl uyumuşum bilmiyorum 😂 gece bi ara kalktığımda kan tere batmıştım halbu ki klima 18 de çalışıyor gene yetmemiş bana 😂 yaa bide benim 2.bu hamileliğim ilk sezeryan doğum sancısı nedir bilmem ben o ağrılar başlamadan önce çok tuvalete gittim afedersin büyük tuvalete 🤭 eşim çocuğu tuvalette doğurma diyo 😂😂 o değil bide bi ıkınasım bi ıkınasım var anlatamam ıkınsam çocuk çıkıp gidicekmiş gibi hissediyorum 😂 ne olacak bilmiyorum artık 😂😘
Ask_hosmus ayni agrilar bendede var ama cok ayakta ksldim cslisiyorum hala..degildir herhalde
Zezz geçti biraz ama şuan yine azıcık var inşallah 😊
Lulemom dogru sanirim 43 saat sanci cektim bebegim hareket ediyor mu kalbi atiyor mu diye agliyordum😅
Lulemom arkadaşım geçen hafta doğum yaptı sancı vardı. Nst ye girdiğinde şöyle söyledi sancı geldiğinde bebek inanılmaz hareket ediyor sancı bittiğinde oda duruyor nst kağıdın da da her zirve hareketinde sancı çektim ben dedi. Doktoru da zaten bebeğin aşırı hareketli oluşundan sancının başladığını anlamıştı
Neslihanbew benim sıpa da çok hareketli daha hastane çantam hazır bile değil dün dua ediyorum Allahım çantam hazır değil doğurcaksam da yarın doğurim çantamı hazırlim öyle doğurim bugün hazırlıcam dursun köşede ne olur ne olmaz doğuruveririm belki 😂😂
Ask_hosmus Doğum sancısı değil canım o birden şiddetli bir ağrıyla başlar ve her tarafında başlar. Bebekte sancı varken hareket etmez.
Neslihanbew valla bilmiyorum ki. Bana da hep bebek hareketliyse korkma keyfi yerindeyse haraketli olur diyo. Doğması için stres hormonu salgılar dedi. O zaman da kanala girdiğinde hareket etmez dedi. 🤷♀️ Doğum yaparken görcez bakalım 😄
Ask_hosmus ahahha hepimiz aynıyız bebişim hazır benimkisi yok ortalıklarda doktor diyor dün Riskin var ben içimden diyorum depend bu çekmecede geceliğim burda aniden bişey olsa sölerim çanta yaparlar 😀
Lulemom hareket iyi tabi cnm arkadaşımın aşırıymış normalden fazla olunca şüpheleniyorlar baya canım yanıyodu diyo 1 saat tekmelerim bir insan diyordu hiç durmadan bir tek bu da değil bel ağrısı kaşı ağrısı en son zor yürüyordum dedi. İlk doğumunda kızım çok erken kanala girmişti gerçekten hareketleri çok yavaştı bu arada en son sezeryana alındım 395 de
Neslihanbew ben bugün yıkıyorum bebişin kıyafetlerini ütüleyip yerleştirim temiz olsunlar çanta hazır olmasa da olur 😂😂 biz de ki bu rahatlık ta ne bilim sanki biz doğurmucaz da başkası doğuracak 😂😂
2bebekbirana ozaman benim ki yalancının önde gideni sancı yani😂😂