Mesudekaracan08 ebru23 daha gelen giden yok maalesef ağda günümü bekliyorum ozamana kadar kalabilir 🤣
Limosmom Purpura26 daha geç değil ya inşallah önümüzdeki haftadan umutluyum 😊 adet ağrısı gibi ağrılarım var ve akıntım çoğaldı sizin de öyle mi?
Hilmus Mesudekaracan08 Bende 37 +5 agirlastim yerimden kalkamiyorum kasilmalar bitmiyor acaip midem yanıyor iştah kesildi uykusuzum allah allah hepsi var 🤣🤣🤣🤣🤣doguralim kurtulalim hayirlisiyla
Mom087 Mesudekaracan08 beennnnn 37 haftalığım gelsin artık 🤯 annecim ne zaman gelicen diyorum 💕 biz seni cok özledik sen bizi özlemedin mi muzur diyorum cık gel diyorum ama sanki niyeti yok gibi görünüyor 🙈🤣🤣🤣
Purpura26 Limosmom Evet benimde adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor. Bazen belimden de oluyor. Bebeğin hareketleride eskisine göre daha kuvvetsiz. Sanki midemin altından kendini aşağıya ittiriyor gibi hissediyorum. Doğum pozisyonunda bu arada. Doktor kanala da girmeye başlamış dedi 4 gün önce kontrolüm vardı
Limosmom Purpura26 ya ne güzel benimki de doğum pozisyonunda fakat cuma günü gittim hala kanala girememiş küçük bey 🙄
Limosmom Purpura26 evet evet ilk. Çarşamba gidicem 38+2 de muhtemelen çatı muayenesi yaparlar belki o tetikler siz yaptırdınız mı?
Rumeysaemir Kızlar benimde 37+4 bugun nişanımda geldi ama onun haricinde hiç bir belirti yok 🤭 bu sene ki cocuklar hep Bi 40 haftayı görme hevesinde anlamış değilim 😁😁
Purpura26 Limosmom Ben devlete gidiyorum. Bizim burda ki özeller yeterli değil. Devlette sanırım sancın başlayınca bakıyorlarmış Doktorum çarşamba gelirsin dedi benimde. Ama çatı muayenesi falan demedi. Yapcak olsa derdi sanırım hazırlıklı gel gibisinden. Ama evet tetikliyormuş doğumu bende öyle gördüm hep
Duyguk-35 Biz de 37+6′dayız ama hiçbir anormallik yok 🐥 Keşle bayramdan önce gelse. Tek farklılık son 3-4 gündür aşırı hareketli bebişim ama hiç ağrı sancı vs olmuyor, hiç gelmeye niyeti yok gibi 🥲
Munzurrrrr Mesudekaracan08 hahah canım günümüz aynu senle valla bende de aynı durum var panda gibi kendimi ordan oraya atıyorum hiç bişe yapasım yok benimde