Arenn Derya341986 rabbim hayirlisiyla saglikla sihatlr bebegini kucagina almayi nasip etsin insallah 🙏🙏
Derya341986 Arenn hepimizinkini🙏🏻🙏🏻 Sirkeli suyun mucizesini görüceksin inan ama her büyük tuvaletten sonra mutlaka sür
inci_f Arenn tahmin edebiliyorum, bana hamilelikte sorun yaratan tek seydi, doktorunuza danisarak flucan kullanmanizi oneririm... mantari Allah dusmanima vermesin 😏
Arenn Sibel3434 sirkeyi denedim cok ise yaradi hemde saatler icerisinde ogunden bu yana sadece beyaz akintim var tavsiye edermm
Derya341986 Arenn cnm nasıl gidiyor şimdi de benden sarı akıntı gidiyor idrar yaparken yanma yok ama makatta hafif kaşıntım var yarın tahlil yaptırıcam
Ozlemocekk Kızlar bendede aynı durum vardı doktorumy değiştirdim meğer rahim ağzı yarası varmış ve nasıl hamile kaldın bukadar büyük yarayla dedi şuan antibiyotik kullanıyorum doğumdan sonra yara tedavi edilecek mutlaka iyi bi doktora kontrol olun
Arenn Derya341986 canim benim tekrardan yesil akinti oldu doktor 4 kutu fitilve antibiyotik basladi ihmal etmeyin direncli bakteriler su kesesini bile delebilir uzun enfeksiyon olunca dedi