Arenn Kizlar oncelikle merhaba ✋ 17+2 haftalik hamileyim . Ve en buyuk sorunum mantar ve enfeksiyon . Hamileligimin basindan beri hic gecmiyor doktor tedavi icin ilac fitil veriyor kullaniyorum en fazla 3 gun duzgun geciyor ve tekrar basliyorum ilik suyla ve intim jelle yikiyorum kilotlarimi 60 derecede yikiyorum ve utu yapip giyiyorum ama malesef kurtulamiyorum hep bi sari akinti kokulu yada mantar biktim artikk ... hamile oldugum icin erken dogum riski yapiyormus diye okudum ve daha cok korktummm sizinde boyle oluyormuu ?? Ne yapmam gerekkk??
Derya341986 Arenn tam pamuklu iç çamaşırı giy ve makat bölgesiyle birlikte sirkeyle sil mantardan eser kalmaz
Defnemm22 Ikinci gebeligim 16+1 ve ayni durumu bende yasiyorum.ilk gebeligimde de olmustu 6 bucuk aylikken erken dogum yapacaktim ilaclar ve serum ile tedavi oldum.suan bende endiseliyim.
Arenn Defnemm22 benim ilk gebeligim ve tecrubesiz oldugum icin cok korkuyorum doktor ilac veriyor ama gecmiyor nasil illet bisey bilmiyorum yarin tekrar doktora gidicem ins gecer
minibonveannesi Bende de aynısını vardi ben dün doğum yaptım 37+6 da canm ama norml cok isterken mecbren sezeryan oldum
Cansuutoygarr Ben onun yüzünden hastanede yatiyorum 5 gündür yarın doğuma alicaklar 34+0 dikkat edin kızlar
HarunSerayt Benimde hamileliğimin başından beri var bir türlü geçmiyor fitil kullanıyorum oda geçirmiyor ve ağrılarım var sancım çıkıyor nst de 😔bıktım artık
Derya341986 Arenn benimse bir hafta önce bardaktan boşalırcasına kanamam oldu şuan 13+1 im hatta iki gün hastanede yattım şuanda da evde yatıyorum inş allahım beni de bu durumdan hayırlısıyla çıkarır 🙏🏻🙏🏻
inci_f Ben de 32.haftada 10 gun kdr mantarla bogustum travazol zalain dermovate ne varsa kullandim krem olarak bana misin demedi, sirkeli su ve flucan hap ile kurtuldum cok sukur. Sirke elma sirkesiydi
Derya341986 Arenn iç çamaşırlarını da kaynat cnm sabunlu suda ben hiç bişey kullanmadım iç çamaşırlarımı kaynattım bir süre tam pamuklu iç çamaşırı aldım ve her büyük tuvalete çıktığımda makat bölgesi de dahil sirkeli suyla sildim önden arkaya doğru silmen lazım birde
inci_f Arenn tahmin edebiliyorum, bana hamilelikte sorun yaratan tek seydi, doktorunuza danisarak flucan kullanmanizi oneririm... mantari Allah dusmanima vermesin 😏
Arenn Derya341986 rabbim hayirlisiyla saglikla sihatlr bebegini kucagina almayi nasip etsin insallah 🙏🙏