Rumeysa-celik14 Zehra-33- tabi çok normal bebekler zaten 40 haftalık doğacaksa mesela 2 hafta önceden aşağı iniyor yani tıbbi olarak da 38 de aşağı inmiş olması bekleniyor ☺️
gmzns 37+3 bende 36 dan beri sancılarım var doktor kanala girmiş bebek çok durmaz demişti o zaman 37 de gittim sancılarım çıktı açılmaya baktılar yokmuş geri gönderdiler belim kasıklarım ağrıyo ama hala şiddetlenmedi
Aycan1 Zehra-33- belli olmaz bebeğin işi sezeryanmi olcak bende 36+5 haftaligm ama niyati yok gibi gün falan almadık doğumum Ağustos 2 gibi ama belki geçte gelebilir
GunesMom Zorlanıyorum artık aşırı halsizlik başladı eski enerjim yok işlerimi zar zor yapıyorum :( uyku desen yok😪 ayın 26 sında gün verdi sezeryan olucam inşallah
Ezgiparlak Kediannesi123 sizinle aynıyızn36+4 deyim bende .Bebeğiniz baş gelişli mi benim bebiş makat gelişli şuan dönmedi hala sanıyorum ki
Ayslbella Bir kaç gündür ki yataklardan kalkamaz oldum iyice pandaya döndüm 😀😀😀 bana da 26sina gün verdi sezaryen. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sağlıkla gelsin bebisler inşallah.
Glsmmm88 Zehra-33- 37 benimde çok değil ama bugün biraz aşağı indi gibi geliyor bakalım Çarşamba kontrol var normal doğum olacak ne zaman gelir bilmiyorum 🤷🏼♀️
Angelangell Busraseda Bu hafta itibariyle hareketlerde bariz azalma var cnm. Artık gerçekten yeri daraldı ve büyüdüler galiba