Hanife16 Merhaba kızlar ben Perşembe günü kaset test yaptım çift çizgi çıktı bugünde yarım saat önce bel agrım başladı 5dakıka öncede WC’ye gittim az bir şey kanamam geldi nolur lütfen yardımcı olun
nlycltk Hanife16 direk hastaneye acile git bence düşük olabilir fitil iğne falan verirler git bence hemen
Ozkoykyusf Hanife16 cnm hastaneye git kimyasal gebelik fln olabilir ALLAH korusun yada yerlesme kanamasi da olabilir suan en sağlıklısı hastaneye gitmen biz burda ne desek bos
betlkrkmaz Hanife16 eğer hamileysen yerleşme kanaması olabilir . Ama her ihtimale karşı hastaneye git benim 6 haftalıkken kanamam oldu gittim düşüyordu bebeğim ilaçlarla durdu
ozlmayktkrmm Hanife16 biz buradan ne yapabiliriz ki ? kanaman neden oluyor sorun ne nerden bilebiliriz ? endişende haklısın evet ama yardımcı olun demek abes çünlü sana bu durumda tek yardıcı olacak kişi doktorlardır , kanama düşük belirtisidir çoğunlukla kimysal gebelikte bu şekılde oluyor çünkü ama dediğim gibi sadece tahmınler yürütebiliriz nedenini bilemeyiz vakit kaybetmeden sağlık kuruluşuna gidin
Arhbn Hanife16 canım benimde lekelenmelerim oluyordu, hemen dr a gidip görün, yerleşme olabilir, düşük teklikesi olabilir, kese etrafı kanama olabilir bir çok sebebi var. Endişe etmeden, hemen dr a görün
Nehir-Poyraz Hanife16 ilk öğrendiğinde kan vermedinmi beta ne kadar diye eğer verdiysen şimdide gidip hem muayene olup hem tekrar kan verip sebebini öğrenebilirsin benim iki sefer bu şekilde kimyasal oldu umarım öyle değildir ama acile gitmelisin
annesinin_beybisi Hanife16 betan kaç cıktı bana da aynısını yapmışlardı ben de kanama şikayetiyle gitmistim sadece betama bakmislardi acilde
Glsnisa14 Hanife16 çok fazla kanama olmadıysa korkma ama yine de doktora git. Kese oluşmuş mu baksınlar