Beren06 Mavis37 84 ile hamile kaldım 78e düştüm şuan 24. haftalık olucaz yarın 78 79 arası gidip geliyorum
Hasibeakdemr Ya o kadar az kilo alanlara şaşıyorum hele ki 30 dan sonra zaten rahim kilosu bebek amniyon sıvısı vs vs toplamda 7 8 en fazla 9 kilo ederken nasıl az kilo alınabiliyor vallahi bravo heralde hic yemiyorwunux yada kuş kadar yiyorsunuz 🤣
Hasibeakdemr Ben ilk dört ay 4 kilo verdim şimdi 31 +4 deyim veridgmle beraber 18 kilo aldım 🤣 daha da yolu var 38 inci hafta da sezeryanim var rahat bi 4 kilosu daha var 🤣 ilk çocuğuma da 25 kilo almıştım 4.500 kilo doğurmuştum bakalim bunda kac kilosu cocuk 🤣
Arenn GamzeBaz hayir canim gitmedim ilk gebeligimde 30 kg aldim cok veremedim kilolu hamile kalinca mecbur dikkat ediyorum oyuzden
aiseerol Mavis37 49 kilo ile hamile kaldım 29 haftalık ve 56 kiloyum. 7 ayda 7 kilo almışım yani☺️ İlk hamileliğimde 52 kilo ile hamile kalıp 63 kilo ile doğuma girmiştim toplam 11kilo almıştım bakalım bu sefer toplam kaç olacak 🤗
Esraesra1 45 kilo ile hamile kaldim. 33 haftalik olduk 9 kilo aldim 54 oldum. Kendimi taşıyamiyorum artik
Talyaninannesi Haftamdayım. 8 kg aldım ☺️ Asıl kilo bu haftalarç ve sonrasında alıınıyor diyolar bakalım ne olacak?
Ayseee-54 Talyaninannesi aksine son 3 ay bebek kilo alıyor annenin alması duruyor. Bebek iyice irileşip mideye baskı yaptığı istesenizde yiyemiyorsunuz. Tabi kişiden kişiye bünyeden bünyeye değişir.