Mavis37 Merhaba hanımlar 11+3 haftalığız şuan 4 kilo verdim toplamda kilo alımı olmadı bende şu ana kadar herkesin hafta olarak gelişimleri kilo alımları nasıl paylaşalım hadi 😘👍🏻
Dilekcnkn Mavis37 25+6 haftalığım 47 kg ile hamile kaldım , şu an 54,5 kg oldum 😊 zayıf olduğum için pek belli olmuyor karnım var baya bacaklardan falan aldım doğumdan sonra da kalır umarım bana azcık 😂😂
Dila71 Mavis37 23+5 gebeliğin başında 8 kilo verdim ve hala hiç kilo almadım 500 gram oynuyor alıp veriyorum sürekli 🤷
Eymen-ss Haftaya kadar 14 kilo almıştım 🤭 şuan 32. Haftadayım kilo almadım daha doğuma kadar almazsam eğer 14 ile bitircez inşallah 🤗
Nundiyebiri Annesininkuzusu01 Evet 6 kilo verdim sonra 4 kilo aldım yani hamile kaldığım kilodan 2 kilo eksiğim hala
Annesininkuzusu01 Nundiyebiri Anladım çünkü hiç kilo vermeden sadece 4 kilo almak biraz imkansız geldi sorayım dedim😂😂
Belacivciv Mavis37 16+1 üç kilo verdim henüz almadım sanırım son kontrole göre bakalım bir dahaki kontrolde görücez ama 20den sonra başlar diyen çok var bilmiyorum 😅