Yaseminmrt42 Eligulu ilk ayım da ubeyit akçine gittim. Sürekli kendi kliniğinde ki pahalı ilaçları satmaya çalıştı. Daha sonra gözde akademi de zercan kalı ya gittim aşırı ilgisiz ve hastalarını bile tanımıyor iletişim numarası vermiyor her sıkıntıda hastaneye gitmek zorunda kalıyorsunuz. Hastane sahibinin gelini olmanın verdiği bi hava var kendisinde ultrasonu saniyeler içinde kapatıyor bebeğimin yüzünü asla göstermedi. Daha sonra sevgi hastanesinde bir bayan doktora gittim buz gibi kendisi sadece bebeğe bakıyor ama hiç. Bi bilgi anlatım yok. Orada detaylı ultrason yaptırdım zorla eşimi içeri soktum ama zaten 5 dk bile sürmedi ayrıca detaylı ultrason da bebeğin bir böbreğinin büyük olduğunu bile farketmemişler. Bir kez de kadın doğum hastanesinde fatih yiğitden sıra alabildim doktor çok iyi ilgilendi fakat hemşire sekreter sürekli doktoru sıkıştırıyor hadi hocam bekleyen çok hasta var diye. Hasan çalık devlet hastanesine gittim geçen hafta kan uyuşmazlığı için doktor idare ederdi fakat ısrarla 6.ay rutini olan vitaminlerime bakmadı bizde öyle bişey yok burası kadın doğum diyerek azarladı münakaşa yaşadık. Ali pekince ye 5.ayda gittim ilk kez bebeğimin yüzünü gördüm ve detaylı ultrason da diller etmedikleri böbrek büyüklüğünü de ali hoca söyledi. Sadece ondan memnun kaldım doğumuda orda yapmayı düşünüyorum hakkında yorumlar çok iyi. İnşallah sizin için faydalı olur doktor tecrübelerim ☺️
Tahamm47 Yaseminmrt42 hangi hastaneye gidiyorsun ve muayane ücreti nedir askeri indirimden yararlaniyor
Yaseminmrt42 Tahamm47 sıtma pınarı gözde de ali pekince en son 120 idi ama bi arkadas 150 olmus diyordu. Oraya da tekrar soracam asker indirimi var mı diye.
Yaseminmrt42 Tahamm47 bugün eğitim Araştırma hastanesine kadın doğum hastanesine gittim. Kan uyuşmazlığı iğneni olacaktım. 182 randevu vermiyordu Sabah erken giderseniz sıra alırsınız demişlerdi.ama sırayı görünce aklım çıktı 2.kattaki polikliniğin giriş kata kadar çift sıra olmuş bekliyorlar 😲 bu sıra asla gelmez deyip çıktım. Gözde akademiye gittim iğne olmak için. Asker indirimi olup olmadığını sordum orası yok dedi. Müsait olursam bu hafta birde sıtma pınarında ki gözde ye gidecem ali pekince de kontrolüm var. Doğum fiyat bilgisi falan alacam
Momy01 Yaseminmrt42 kuzum akademide polis indirimi var ama sıtmapınarında ne polis nede asker indirimi varmıs ben sordum
Tahamm47 Yaseminmrt42 çok yoğun ben hiç öyle tahmin etmiyordum ya biz merkezden uzağız ve eşim çok yoğun tek başıma gitmem imkansız +. İş günleri hiç belli olmuyor nasıl yapicam ben🥺🥺 çok kalabalık bı şehir bu nedir yaa doğumu nasıl yapicam bide o var 1 buçuk ay kaldı inşallah
Momy01 Yaseminmrt42 ali hoca muhteşem bir doktor ben başından beri gidiyorum çok ilgili yarım saate yakın bebege bakıyor her ölçümünü yapıyor ve her gittiginde soruyor bir sıkıntın varmı diye bencede doğru karar doktor olarak ali hoca olmasa zaten sanırım onca sistemsellige katlanıp sıtmapınarına gitmezdim
Eligulu Yaseminmrt42 ayyy neler görmüşsünnüz zercan kali zaten bomboş bende hiç memnun kalmadım ama park hastanesinde Miray hanım çok iyi
Tahamm47 Eşim kendi sisteminden baktığı zaman Malatya Park hosptal ve egm hayat hastanesi çıkıyor asker indirimi anlaşmalı olduğu hastane olarak. Bide sizde baktırın OYAK üye indirimi Momy01
Aysobaciniz Eligulu zercan hanımı çok övdüler gittim, agzını eye eye konuşmadı beni deli etti, aşırı rahatsız oldum desem yeridir çalışanlar bile ilgilenmedi peek. miray hanımla ilgili pek iyi şeyler duymaddım ben, Zehra hanıma gidiyorum bende çok memnunum.
Momy01 Tahamm47 ben asker eşi değilim canım biz pöh yani emniyet mensubuyuz burda yapan hastaneleri biliyorum ama ben gözde sıtmapınarına gidiyorum ordada indirim yok nasip doktorum iyi o yuzden önemli olan o
Momy01 Tahamm47 malatya kalabalıksa baska şehirleri düşünün 😅 sadece hastanede yogunluk var randevu alıp gidersen sorun olacagını sanmıyorum
Yaseminmrt42 Tahamm47 nerde oturuyorsun canım merkeze uzak olarak. Benim eşim de aşırı yoğun çalışıyor son zamanlarda kendim gitmeye başladım. Tavsiyem randevusuz sakın gelme boş dönersin. Eğer yardımcı olacağım bişey olursa yazabilirsiniz
T_ak Park hastanesi de Zehra hoca iyi ama hastane beş para etmez kalite yok üstüne 3 bin den aşağı doğum da yok. Bende normal doğum ilki ikinci yine Zehra hoca istiyorum ama bakalım dikiş vs açısından da doktor önemli
Aysobaciniz Momy01 bende park hastanesine gidiyorum geçen yıl 2600 dü sezaryen doğum. Bu sene ne kadar ücreti bilemiyorum tabi özel sigortalı olunca bize iki fiyatla fatura çıkarıyorlar. Fiyatlar çok arttı bir anda.
Tahamm47 Yaseminmrt42 biliyorum randevusuz kimseyi almıyorlar işte gidip gelmek sıkıntı. Sen şimdi kaç ayliksin ben 32 hafta