Momy01 aslında devlet hastanesi tamamen şans meselesi doktoru olsun hemsiresi ebesi olsun şans işi 8 haftallik gebeyken yogun kanama sikayetiyle gitmistim daha bebegimin kalp atisini duymamistik belirtmek istemedigim ozel hastane doktorum tamamen beni yanlis yonlendirmis gebeligim bos gebelikmis kesem cok kucuktu beta hcg cok dusuktu ve ondan bi kac gun once ozel hastaneye kontrolw gitmistim doktor kalp atisi dinletmemisti ultrasonda bile gostermemisti baska doktora gitmek icin arayisa girmisken yogun kanama sikayetiyle devlet kadin dogum hastanesi aciline gittim halil ibrahim hoca verdi herseyi anlattim ultrasonsa bakti ve kese gorunmuyor dedi sonra vajinal ultrasondan bakicam birde dedi ve daha once hic vajinal muayene olmadigim icin birde vajinismus gecmisim oldugu icin cok korktum vajinal ultrasondan ama sagolsun halil ibrahim hocada yanindaki ebede beni sakinlestirip öyle baktilar ve yine kesemin bos oldugunu ve cok kucuk oldugunu soylediler kan tahlili falan yaptilar hemsireler cok iyiydi 2 gün boyunca beta hcg me bakildi haftama gore cok dusuk cikti ve düşüş yada yükselme yoktu artik kanamam cogalmisti sancilarim vardi bir gece yatip ertesi gün kürtaja aldilar o süreçte bütün hemşireler çok iyiydi hastanede yatarken özel hastanede yatmış gibi hissettkm resmen kürtajimi serdar büğrü yaptı o da çok ilgili iyi bir doktor kürtajdan sonra hemsireler sık sık geldiler bana baktilar ayaga kalkmama vs yardimci oldular ağrım vardı ağrı kesici verdiler doktor kürtajdan sonra odama geldi gerekli bilgilendirmeyo yapti vs vs çok memnun kaldim ve o an keske özele o kadar para vermeseydim en basindan buraya gelseydim dedim devlet hastanesine o kadar ön yargiliydimki bu sayede hastaneye olan ön yargim kırıldı ve nerden baksanız 8 haftalik süreçte özel hastane 3 milyardan fazla param gitmisti