litha Nehir-Poyraz ben de memnunum sadece arada boyle denk geliyo bana sanssizlik mi diyim yoksa gayet pratik ve anlasilir neden boyle oluyo bilmiyorum 😔
Nehir-Poyraz litha şansızlık demekki satıcı farklı olandan deneyin bi dahaki sefere. İnşallah tekrar almanıza gerek kalmaz gerçide 🥰
litha Nehir-Poyraz ana saticisindan aliyorum zaten direk uretici olan saticidan🤷🏻♀️evet ya tekrar almama gerek kalmaz umarim tesekkurler🙏🥰oyle bisey mi hissettin yoksa yaa🥺😂
annesinin_beybisi litha ben de ayni marka aldım bu aldım hiç bozuk çıkmadi sonradan düzeldi ama sana denk gelmiş demek ki🤦♀️
litha annesinin_beybisi evet ya cok nadir olurmus bana denk geldi hep🤦🏻♀️cok sinir bozucu bi durum ama😣kac damla damlatiyosun bi de ne kadar su icmiyosun ve saat kac civari yapiyosun
annesinin_beybisi litha saat 12 ile 4 arasında yapıyorum bu saatler LH hormonun salgılandığı saatler ve her gün aynı saatte yapmaya dikkat et en az 1 saat önce su çorba gibi sıvıları bırakman lazım 3 damla damlatiyorum
Elsu26 litha Instagram da minnakkurabiyeler diye bi sayfa var ben ordan aldım kullanamadan hamile kaldım ama alanların hepsi memnun tavsiye ederim 🤗
litha Elsu26 insta kullanmiyorum ama baya oneren oldu o sayfayi biliyorum o strip test sanirim ben boyle kaset test seviyorum digeri bana karisik geliyo😳onerin icin tesekkurler yine de 😊
sdmr20 Canım benim hiç canını sıkma ben Ebru hanıma sormuştum gecen günküni yumurtlamaymıs kafana takma zaten degerşndirmişsinde🥰 bir daha ihtiyaç olcak olursa diger aya ki inşallah olmaz ☺️🤲🏻 Ebru hanımdan alırsın
litha sdmr20 evet evet her yerden yazisiyoruz cok tatlisin valla ya sagolasin🥰😍 ihtiyac olmaz umarim ya bakalim🙏☺️strip test di mi o oyle karisik geliyo bana ya ne bileyim kaset test daha net ve pratik geliyo niyeyse 🙈😝
annesinin_beybisi litha ben ilk testlerimi ebru hanımdan aldım içinden birkaçı bozuk cıktı şansına herhalde dediğim gibi 😁 kaset test göndermişti bana
litha annesinin_beybisi ben de 12-4 arasi yapiyorum ki genelde 1de yapiyorum 2 saat once de su icmeyi falan birakiyorum 2-3 damla damlatiyorum ben de bazen 3 damla fazla mi geliyo ne test dagiliyo sanki 🥴😝
litha annesinin_beybisi evet ya sanssizligimiz diyelim 🥴😝aslinda bozuk olmamasi lazim sonucta para verip aliyoruz da iste
annesinin_beybisi litha yok canim ya 3 damla normal ben şimdi 8 gün var her gün yapıyorum koyulaşicak mi bakalım diye🤗
litha annesinin_beybisi adete mi 8 gun var hii hamilelik var mi diye mi o sekil kontrol ediyosun hadi bakalim umarim koyulasir o halde 🤗😍