litha https://www.hizliresim.com/t9z88db bu test bozuk mu ya kipkirmizi oldu komple net bi sonuc vermedi cildiricam hep beni mi bulur onceden de bozuk ciktigi oldu net sonuc vermedigi falan ki dogru sekilde yapiyorum😩
Aylinsemih litha rengi hemen geçmediyse ve kaldıysa bozuk cnm eczanede çalışıyorum arada oluyor böyle yenisini almanı tavsiye ederim benim de 1 tanesinde böyle olmuştu
litha MommySharkdutdutdutut ayy cildirmamak elde degil😣 o kadar para verip aliyoruz bi de bozuk cikiyo sansima tukureyim ya😣
litha MommySharkdutdutdutut 2-3 test daha bozuk cikti onceden😣hepzi bozuk degil de iste cikiyo arada boyle 😣satici bile sasiriyo normalde cok nadir bozuk test cikar diye hep size denk gelmesi enteresan diyo😣
litha annesinin_beybisi bekledikten sonra da kipkirmiziydi baya kac dk gectikten sonra da kirmizilik azaldi ama ust taraftaki kirmizilik hala vardi alttaki kirmizilik azalmisti🤷🏻♀️bozuk gibi net sonuc olmadi ya😣
litha annesinin_beybisi evet bazen oyle oluyo ama bu duzelmedi sadece baya 10 dk sonra falan kirmizilik azaldi ama hala ust tarafi kipkirmizi alt tarafi azaldi sadece yani yine duzelmedi😣
litha Aylinsemih saticiya fotografini atip bildirdim c kontrol cizgisi cikmis aslinda sonuc vermis bozuk degil diyo sadece boya dagilmis dedi fazla damlatilmis olabilir belki dedi🤷🏻♀️😣rengi hemen gecmedi ve kaldi😣
Happy_kubra litha nerden satin aldin canim markasi neydi bende internetten sipris ettim umarim saglam gelir
litha Happy_kubra internetten siparis verdim labaquick bendeki sanssizlik ya kimseye boyle denk gelmez bana gelir anasini satayim😣cok nadir bozuk cikarmis halbuki🤷🏻♀️
annesinin_beybisi litha ben de ayni marka aldım bu aldım hiç bozuk çıkmadi sonradan düzeldi ama sana denk gelmiş demek ki🤦♀️
litha Nehir-Poyraz ben de memnunum sadece arada boyle denk geliyo bana sanssizlik mi diyim yoksa gayet pratik ve anlasilir neden boyle oluyo bilmiyorum 😔