Selam kızlar biraz farkli bir konu olacak ama. Eşimin yanında bir türlü rahat olamıyorum tam zıt karakterleriz o cok rahattır sürekli yuksek sesle şarkı söyler,kalkar oynar. Ama ben söyleyemiyorum onun yanında. Normalde kendi ailemin yanında arkadaş ortamımda şarkı soylerim rahatim ama onun yanında kendimi nedense kasıyorum ve cok rahatsizim bu durumdan. Buna benzer durumlar yaşayan var mıı? 🙄
Eşin yanında rahat olamayanlar 🤔
Prensannesi_0101 ne kadarlik evlisiniz?
Meltem_aras 1 senelik. Ama öncesinde uzunca sevgililik dönemimiz oldu
Prensannesi_0101 yeni evliyseniz normaldir
Prensannesi_0101 sevgiliykende mi cekinirdiniz evlenince mi boyle oldu?
Meltem_aras aslinda sevgililigin başlarinda rahattim sonradan boyle oldu
annesinin_beybisi bilmiyorum bana anormal gelmeye başladi artik
Prensannesi_0101 Farklı karakterler olunca işte yeni evliyseniz normal de😊
Sizin yaptığınız birşeyle dalga geçti mi espirisini bastırılmışlık sezdim biraz
Matmazel_ evet yapmisligi vardir. Rahat biridir. Ben cok hassas kirilgan yapili biriyimdir. O ise tam tersi😊
Prensannesi_0101 kendinizi bırakmaya çalışın eşinizin yanında rahat olamayacaksınız kimin yanında olacaksınız :)
Prensannesi_0101 yeni evliysen normal zamanla duzelir
Prensannesi_0101 yeni evlisin sanirim merak etme ilerde salacan sende
Prensannesi_0101 yenı evlıysen normal zaman gectıkce gayet rahat oluyosun ben ılk zamanlar ne ustumu degıstırebılırdım ne rahat davranabılırdım sımdı umrumda degıl 😀😀
Prensannesi_0101 esınızle tartısmanız oldu mu tartısmalar kimini bırnırıne yaklastrırken kımının esten cekınmesıne sebep olur
gulin-35 şimdi yanında gaz çıkarırken ritim tutuyorum bırak şarkı söylemeyi😀😀😀😀
gulin-35 siz kac yıllık evlisiniz. Umarim düzelir temennim o yönde 😊
Deletedmom9823 ayn oyle oluyor valla 😀ben ılk zamanlar her gazda wc gıderdım sonra baktım adam gayet rahat davranıyo dedım ne kendını sıkıntıya sokuyon 😀😀lackalastık
gulin-35 bide daha 10. Ayımız ahahahahah