Biryolcu asude456 emin değilim ama sanırım epey yüksek, dahiliyeye yönlendirilirsiniz en iyi kararı o verir. Sizin istemenize gerek olmadan diyetten önce direk insülin bile verebilir
Nundiyebiri asude456 asude456 açlık nasıl 215 çıkar acaba tokluktan kaç saat sonra açlık ölçtünüz çok zor çünkü açlık degerinin o kadar yüksek olması
Eymen-ss Canım normalin iki katı nerdeyse benim açlık 90 çıktı doktorum ona bile dikkat et sanirda bak insülin vermek zorunda kalmiyim demişti 😔 seninki baya baya yüksek şeker dikkat et diyet verir ve insülin verir kesin doktorun 👍 sağlıkla al kucağına
asude456 Eymen-ss canim inan dikkat ettigim halde böyle dun aksam 5 te cacik yedim sadece kahvaltidan sonra ölçtuler 170 çikti
Eymen-ss asude456 Cacık birşey yapmaz kuzum vücudun yapıyordur onu gebelik şekeri vardır sende doktorun en iyi olanı senin için verir zaten korkma ama peşini bırakma kötü sonuçlar olmasın 🤗👍
Zeyyyn asude456 cacıkla alakası yoktur onun zaten meyve yanında yogurt ve sut ayran öneriyor şekeri yükseltmemek için
Nundiyebiri asude456 insülin verirler ama bence haftanın erken demekki dah öncede şekeriniz varmış farkında değilmiş siniz bende insülin kullanıyorum korkulacak birşey yok
Hilkatkaradagli Açlık 95 tokluk 1. Saat 140 2.saat 120 yi geçmemeli dikkat edin bende ölçüyorum daima sizin baya yüksekmiş dikkat edin çok geçmiş olsun🙏
zhlgs asude456 açlık daha önemli sanırım. Üstelik şu an şeker düzeyinin artacağı haftalarda değilsiniz. Hamileli öncesi diyabet vardır büyük ihtimalle
Mavi34 asude456 çok yüksek bir değer buninsulin yazıyorsa hemen başka bence bebeğin için iyi değil bu degerler
BegumIscanTunc asude456 dahiliye bölümüne gidip bu durumu görüşmeniz gerek çok yüksek çıkmış açlık şekeriniz
Burcu4135 Aclık nasıl o kadar yüksek cıktı cok ilginç. Cok dikkat etmeniz lazım. Benim aclık 90 tokluk 143 cıktı diyete basladım 1 hafta ölcüm verdi doktorum.