AlyaEkmen_ Deringamze 12+5 hala yok olmazda zaten çok küçük bebis🙈 16 haftalardan sonra çıkmaya başlar hatta annem senin 20 haftadan sonra ancak çıkar bana çektiysen diyor sağlıklı olsun göbek çıkması neden mühim ki 🙈
MinikKoala41 Deringamze 11 hafta karın çıkması için çok erken 5. Çocukda olsa gazdır o canm bir kaç güne indiğni görürsn
AlyaEkmen_ Elif3434 gerçekten mi 🙄ben şok bebek olduğuna emin misiniz çok erken çıkmış 🙈bazen kilo alındığı içinde göbek çıkıyor o kadar erken bebek olması mümkün mü 🙈
[silindi] Elif3434 imkansız canim o gazdır ilk haftalarda şişlik oluyir gazdan dolayı sonra geri iniyor o haftada çıkmasının imkanı yok
Elif3434 AlyaEkmen_ inanın 73 ile hamile kaldım şuan 70 kiloyum kilo almanın aksine verdim ve göbeğim bir iki gün içinde belirdi. Şuan 13 haftaligiz görenler çocuk 5 6 aylik var diyor 🤣
AlyaEkmen_ Elif3434 ilginç valla iç karnınız küçük demekki 🙈öyle derler benim 9 haftalıkken karnım çok şişti ama hazımsızlık ve gaz problemim çok vardı gün içerinde sisiyordu sabah dümdüz oluyordu😂başta bebek sandım sonra dedim bu bebek değil baya gaz şişkinlik 😂şuan 12+5 deyiz hala sabahları uyanınca dümdüz karnım muhtelen 16 haftadan sonra başlar yani belki 20 bilmiyorum bende kusma ve bulantilardan 2.5 kg verdim hala verdiğim kiloları almadım aslında çok da almak istemiom sağlıklı kilo alayım gelişimi şuan güzel bebeğin ben 58.5 kiloyum doktorum kilo konsuunda çok uyarıyor gözümü korkutuyor 🙄en fazla 12 kg almalısın dedi bende şimdiden dikkat etmeye çalışıyorum
svdmm16 MMmommy şişkinliktir 😊 mini minnak bi bebe var içinde daha 😊 inşallah kocaman olur sağlıkşa kavuşursunuz
Elif3434 [silindi] gaz olsa bi düzlük olur benim hep üstüne eklendi ve gaz şikayetim de yok. Doktora da sordum artık bebek dedi.
Sclzdmr AlyaEkmen_ sağlıkla kucağımıza alalım inşallahta hiç önemli degil fazlasıyla kilo alıcaz son aylarda zaten her dönemin tadını cıkarmak gerek 😂🥰
Mercimegim4 15 haftalığım 50 kiloyum azıcık var kimse anlamıyor. Bunu dert etme kendine, her hamilelik kendine özeldir. Bi anda büyür şaşırır kalırsın. 9 haftada çıktı diyen de çıktığını sanıyor gaz falandır o 😂
[silindi] Mercimegim4 sorma bacım 9 haftalık embriyo daha mercimek kadar birşey bebek ne ara o kadar şişti 6 buçuk aylığım çokta zayıfım daha yeni bellli olmaya başladı karnım. İnsanların bunu anlaması güç neyse bebek çıktı sansınlar napalim😃 kötülüğüne birşey demiyoruz illaki çıkacak ama şuan değil erken yani
AlyaEkmen_ Sclzdmr aynen öyle 20 haftaya kadar kilo almasam 🙈çok iyi olur doktorumun dediklerini uyuyorum bakalim önemli olan sağlık ama kiloda çok etkili oluyor hamilelikte ideal kiloyla doğuma gireriz inşallah😂❤️
Sclzdmr AlyaEkmen_ inşallah 🥰 su an yediklerim midemde durmuyor o yüzden cok doktorun dediklerini yiyemiyorum ama uyucam bende 😂
deno1 Elif3434 aynıyız ilk günden beri çıktı herkes gaz dedi bekledim inmedi dahada şişti simdi baya belirgin 😊