honeyland AlyaEkmen_ kesinlikle 100 TL gibi bir miktar zaten ucuk bir miktar değil 😊 bende bilmiyordum ücretli olduğunu kimse bahsetmedi banada ücretten doktor hemşire sekreter devlet nihayetinde diyordum ücretsiz olur ama detaylıya gireceğim gün ücret istediler
AlyaEkmen_ honeyland merak ettim doğrusu benim 19 ağustos ,🙈 ultrason günüm bakalım ne dicekler aynen ozellerdr 500 ila 1000 TL arası olduğunu düşününce 100 TL bişey değil 😂🙈
Merve2Asel Renesme mümkünü nasıl olabilir canım bi şeker yüklemesine içecek kendim aldım o yani hastane Asla para almıyor
Ada_omertoprak2116 Renesme Bursa şehir Hastanesi’nde detaylı ultrason için ne kadar ücret alıyorlar bilginiz var mı? Bide detaylı ultrason için belli bir zaman var mı dün doktorum 28 haftaliksin dedi bursa şehir Hastanesi’nde detaylı ultrason a gidebilirsin dedi
Renesme Merve2Asel siz ayrıntılı usg mi çektirdiniz? Çektirdiyseniz ne zaman ? Arkadaşım daha yeni aradı yani. Hasta mı seçiyorlar o zaman birimiz doğru söylemiyoruz yada ?
Merve2Asel Renesme doktor ayrıntılı ultrasona yönlendirdi randevu Aldım 1,5 ay sonra vardı hatta döplerr yazan bölümdü farklıysa bilemem ama hiç devlette paralı bsey vermedim 26. Haftadayım içeçek aldım tek o yani