Ezgiparlak Ublt 32 hafta 1500 kiloydu bebeğim 35+6 da gittim 2700 gram olmuş.Meyve çok tüketiyorum süt ürünleri süt iç peynir yoğurt tüket ve karpuzz yediklerim bunlar.
Ublt Zeynebakman doktorumuz kilo düşük olacak belli ki dedi sadece hareketlerini takip etmemi söyledi aksi takdirde yatış yaparız dedi
Mucizepamugum Zeynebakman hareketle alakasi yok bence kilosunun az olmasinin canim benim arkadasimin bebegide cok hareketli degildi ama masallah hamur gibi cocugu oldu 38 haftalikken 3.550 gram dogdu 🥰
Ublt GovherSulayman anne baba olarak minyon tipliyiz ama hep kilosu iyiydi şimdiye kadar böyle olunca bir anda üzüldüm o yüzden.
idiloska Ublt benim de azdı, son haftalarda muz, yumurta, et, ciğer, köfte, biftek, tavuk, kaşar yedim 3420 gr doğdu bebiş
Ublt Senmerve çok kilolu olmasını istemem tabi dediğiniz gibi sadece haftayla uyumlu olsun sağlıklı olsun 🙏🏻
Senmerve Ublt saglikli olsun yeterki belki zayif olmasi genetiktir sen ve esin nasil siz zayifsaniz bebektende kilolu olmayi belemeyin kac kiloyla hamile kaldin kac kilo aldin bazen enfeksiyon ve yuksek tansiyon bebegin kilo alimini yavaslatabiliyor
Ublt bircivcivannesi gerçek kiloyla fark vardır tabi ama yine de artış miktarı yeterli değil aynı sizinki gibi bizde de
Ublt Senmerve şu ana kadar 15 kilo aldım 54 ile hamile kaldım. Tansiyon vs problemimiz yok Allahtan şükür
Mucizepamugum Ublt gorursun canim uzulme genetiklede alakali benim bebegimdezayif uzun babasi gibi ben 4100 gram dogmusum ama anasina cekmicek galiba suan zayifim 😃