Anneyimmm Slnmlh 16.haftadayim galiba hissediyorum.gobegimin altinda bazen bi baskinlik.agirlik olusuyo bide cok hafif seyirmeler
Bebegimibeklerken__ Deletedmom434 merhaba bende bugün tam 19. Haftama girdim ve benim bebişimde kız 😍
Deletedmom434 Bebegimibeklerken__ oy maşallah ❤️ Yerim ikimizinde piremseslerini detaylıya ne zaman gidiceksin canım
Anneyimmm Deletedmom434 tam olarak nasil bi his bende hissediyorumda bebek hareketimi bahirsak fan mi bilemedim
Bebegimibeklerken__ Deletedmom434 ay evet ya 😍 16 gün önce 3’lü test istedi doktorum. Onu yarın göstericem bilmiyorum ki hangi aylarda giriliyor detaylıya? Devlet yapıyor mu acaba? Sen ne zaman gireceksin
Nefesimm 18+6 kız❤ cinsiyetimiz karnim gun icinde arada cok sertlesiyor varmi bunu yaşıyan birde alltan bi sanci sinyal gibi batiyor duruyor makat bolgeme kotubisimidir?
Busu48 Nefesimm Benim de gün içinde karnım sertleşiyo benim genital bölgeme sızı ağrı saplanıyo doktorum olması gayet normal olmasa sıkıntı vardır demişti ama
Deletedmom434 Slnmlh benim 16 da çok hafifti şimdi teyzesi geceleri durmuyor ama üzülme ilk gebelikte 21. Haftaya dek hissetmemek normalmiş inşallah yakın zamanda hissedersin
Deletedmom434 Busu48 evet bende ihtimal vermedim doktoruma sordum hemen gazmı bebişmi diye bebiş artık hissetmeye başlaman normal dedi