Ozgepoyrazaden Gizemmerve13 amin analık babalık yapacak herkese nasip etsin . Diğerleri olmasa da olur .
Cansel129 Gizemmerve13 benim gibi bi belirti var mı canım bide dün gece ceviz büyüklüğünde koyu kıvamda sümüksu bisy düştü içimden ondan önceki gün de nohut kadr Di açık sarı acaba nişan mı karnımin altı çok ağrıyor baskı yapıyor
Canerkan1 nursheenn iyi gidiyo bulantılar biraz geri geldi bende tsh yüksekliği var ilaç kullanıyorum kilo normalde 78 kiloydum 6 ayda sadece 1 kilo aldım iştahım var demekki bebeğe gidiyo direk
nursheenn Canerkan1 bende tiroid ilacı kullanıyorum ama çok şükür mide bulantısı yaşamadım☺️ 51 ile hamile kaldım 5-6 kilo arası aldım😣
Canerkan1 nursheenn ilaç tan değil tatlım hamileliğin başından beri vardı belli bi süre geçti geri geldi
Simay2 Gizemmerve13 2 haftam var ortalama pazartesi gün alacağım inşallah bı aksilik olmazsa devlet hastanesi nde sezaryen olacağım
Gizemkurt35 Gizemmerve13 Şafak 14 gözüküyor ama. Sanki doğuracak gibi hissediyorum. Ama gelmiyor da bazen hevesim kaçıyor zamana bırakayım diyorum bırakamıyorum da 😅 İzmir’deyim. Sıcaklardan buharlasicaz resmen.
AysenO Gizemkurt35 aynı durum bende de var 😁 takmıyorum diyorum ama gelsin diye yapmadığım şey yok. Şafaklarımız aynı🥳
Mom567 Bett_blog kız aynı haftadayız benimde doktorum ağutaosun ilk haftası dedi ama nedense içime Temmuz sonu doğuyor aile hekimimde Temmuz sonu olabilir dedi😅