SedaCeki Gizemmerve13 son 18 hic belirtimiz yok sicak ve huzursuz bacak sendromu beni benden aliyo bu gece😑
Birtane2307 Gizemmerve13 salı netlesecek aslinda bnim sezeryan olcak o yuzden tahmini gun soyledim hayirlisi olsn ya bayramdan once ya sonra alicak😍
Senemunlu Gizemmerve13 13 :( 1 cm aciklik varmis dun kontrolumde doktlrum soyledi. Ama gelmeye niyetli degil gibi de ekleme yapti. Uykusuzluklarn bir anlami olsun istiyorm . Sagsalim hayirli zamanda gelsede artk rahatlasak
E_m_l Gizemmerve13 en son sana cevap verdikten sonra suyum geldi hastanedeyim sancıö yok ama suyum baya bi boşaldı sabaha kadar normal kemdiliğinden gelen sancımi bekleyeckeler daha sonra duruma gore bakacaklar
Yusuf_kaan Gizemmerve13 😂😂😂 aynen bir umutla bekliyom hafta bitiyo yine kontrol eninde sonunda bitecek ama😁😁😁
Birtane2307 Gizemmerve13 bencede daha iyi cunku diyorum bayramda gezecekler her yeri mikroplari alacaklar gelecekler benim evime bebegimle bana Allah korusun bulastiricaklar 😃
Gizemmerve13 mertinannesi1 bence hormonlar da etki ediyor hayatım boyunca hiç bir yaz böyle olmadım 😏
Ozgepoyrazaden Gizemmerve13 amin analık babalık yapacak herkese nasip etsin . Diğerleri olmasa da olur .