birprensesvebirprensannesi Asyaayaz1 Ayyy doğum yaptın mıı 💕 Rabbim anneli babalı büyütsün acısını göstermesin inşallah 💕🧿
Emine_2020_robin ALLAH Analı babalı sağlık sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşaallah 🤲🧿🥰Darısı bizim başımıza çok rahat olmuş doğumun maşallah inşaallah benim de öyle olur ve bütün hamile bayanların 🤲🤰
esrvl Asyaayaz1 Maşallah gözünüz aydın sağlıklı hayırlı ömrü olsun. Neden erken doğum oldu enfeksiyondan dolayı mı?
Asyaayaz1 esrvl sabırsız kızım kanala çabuk girdi ve açılma yaşattı rahim ağzı kısalıgımda vardı 33 den beri 36 ya kadar yattım sonunda dayanamadı geldi❤️🤲🌸
BurcuArslan Asyaayaz1 âmin canım ne kadar güzel bit doğumun olmuş allah herkese kolay doğum versin benim hihi sezeryanolanlarada hafif atlatmayı nasip etsin sağlıkla kucağınıza alalim inşallah🥰
Findikaltinim Asyaayaz1 Gözünüzaydın 🌸 Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin evlatlarınızla sağlıklı uzun ömürler versin. 🤲🏻
tirtilinannesii Asyaayaz1 yaaa sizi sürekli görüyordum yorumlarda baya aktiftiniz,hayırlı olsun inşALLAH Allah analı babalı sağlıklı sıhatli büyütmek nasip etsin inşALLAH 🤲Darısıda bize hayırlısıylaa Aminn ❣️☺️
123neslii Asyaayaz1 Maşallah Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin Asyanıza ☺️ Benimde son günlerim kızımın adı da Asya olcak Allah’ın izniyle 😇 Allah bizede böle güzel doğum nasip etsin
Minnosun Asyaayaz1 masallah gerçekten öyle güzel doğum duymamıştım gerçekten rabbim size bağışlasın hosgelmis prenses🌺🌺
Alii Asyaayaz1 Hayırlı olsun cnm benim Allah’ım hayırlı evlat eylesin annesine babasına bağışlasın çok güzel bir duygu benimde 21 günüm kaldı bende çok merak ediyorum heyecanlıyım 3 cü çocuğum Allah’ım kismet ederse
MinikGrilBaby Asyaayaz1 Hastane odasından yazıyorum okurken içimi umut kapladı resmen, inşallah bizde 36+6yız benim de bu sekilde pozitif hikaye atmam nasip olur inşallah ❤️
Martha Asyaayaz1 maşallah siz de doğurdunuz tanıdık gelen hangi isim okuduysam doğurdu 😂 çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla büyütün bebeğinizi 🌼🥰
Syda01 Asyaayaz1 masallah masallah Ne güzel gözünüz aydın Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 😍