FatmaArden_ Asyaayaz1 2 hafta once benimde 2.2 acilmam var dedi doktorum ikinci hamileligim benim hala gelmiyo oglusum 😊37+2 deyiz🤗 Allah anneli babali buyumeyi nasip etsin insallah❤️
GLshkrasln Asyaayaz1 Asyaayaz1 aramızda bir hafta var sizden sonra benim diye yazmıştım geçenlerde şuan doğum hikayenizi okuyunca bı tuhaf olmadım değil 🌝 tek merak ettiğim suni sancı çok zor bişey mi hep bundan korkuyorum çünkü ben 🤦🏻♀️ bu arada Allah analı babalı büyüsün inşallah 🤲🥰❣️
Asyaayaz1 GLshkrasln canm ilk gebeliğimi sadece suni sancı üzerine Doğum yaptım sancıları hızlandırmak destek amaçlıdır bunda açılmam olmasına rağmen 20 dk destek aldım Doğumdan sonra kendimi çok iyi hissettim❤️
Asyaayaz1 Masalannesii amin canım benim rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı doğumlar olsun inşallah❤️
Berra71 Asyaayaz1 maşallah okuyunca biran önce doğurmak istedim çok güzel geçmiş darısı başıma. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Umranari Asyaayaz1 Allah analı babalı büyütsün inşallah… Benımde bugün yarın 9ay 5 günlük oldu hala tık yok hanımefendi de😄oğlum normldi inşallah. Bundada normal olur
Fatosef Asyaayaz1 doguranlari görünce çok seviniyorum Allah analı babalı büyütsün inşallah 🙏 benim 4 günüm var ama ne açılma var ne sanci. Suyum hala fazla 😔