kelestugce Asyaayaz1 maşallah Allah analı babalı büyütsün insallah çok canınız yandı mı 🤰🤗 her bedende farklı oluyor biliyorum ama yine de merak ediyorum 😬
Asyaayaz1 kelestugce kendi sancımdan dolayı regl ağrısı gibi hissettim suni sancıda biraz hızlandırdı rabbim kolaylık versin hepinize❤️
Demet26 Asyaayaz1 Allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsun 🤲 bende 36 hafta giriş yaptım ve şuan da ufak ufak sancılarım vuruyor inşallah sizin gibi kolay doğum yapmak bizlere de nasip olur :)
Gizemmerve13 Hayırlı uğurlu olsun canım nişanın gelmiş miydi önceden yoksa tek doğum belirtin sancılar mı oldu
Zelsonr Asyaayaz1 Maşallahhhh sübhanallah 💚 Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah 🤲💜 Rabbim hayırlı sağlıklı Salih evlatlardan eylesin inşallah acısını göstermesin🤲😍
Fasulyemibeklerken Asyaayaz1 Allah analı babalı büyütmek nasip etsin bizlere de inşallah su gibi doğumlar nasip etsin rabbim 🙏😍
-derya-anne- Asyaayaz1 hayirli olsun Rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin inşaallah darısı bana ve diğer bebeğine kavuşmayı bekleyen tüm annelere
Dilek0809 Asyaayaz1 ay harika nasıl pozitif inşallah bizler de böyle kolayca atlatırız maşallah size 🧿 sağlıkla büyütün♥️