Scgn123 Medilifegun ben doguma kadar 72 73 olurum sanırım.. o yüzden L olur diye düşünüyorum.. umarım olur😇😊
Scgn123 haziranin25i herkes farklı bir şey söylüyor 🙈🙈🙈 doguma kadar 72 73 olsam bende L beden alacaktım rahat olsun diye 🤔🤔😊😊
AysezulalGvn Purpura26 bende şuan 26 haftalık hamileyim 46 kiloyum s alayım diyorum ama s küçük olur diyorlar ne yapıcam bilemedim hoş bnm için daha erken ama olsun durayım burda 😂 (boyum 1,55) 😅
mothers_baby2021 melekzararsizz mutluugizz şu anda çok erken almanız .35.haftadan sonra alın derim. Kilo alımında artış olabilir olmayadabilir ben o yüzden son zamana bırakmıştım
mutluugizz mothers_baby2021 korkuyorum erken doğarsa diye gerçi her yerde satılıyor alınır herhalde öyle bir şey olsa
mothers_baby2021 mutluugizz korkmanıza gerek yok , öyle bi ihtimal mı var? Erken doğuma ilişkin, pozitif düşünün 🙏🏻Migros’ta satılıyor zaten
mutluugizz mothers_baby2021 detaylı ultrasonda rahim damarımda direnç çıktı hani erken doğum felan demediler ama her ihtimale karşı endişeliyim maalesef