Yeppudaa Arkadaşlar 98 kiloyum depend aldım xl .umarım olur bana .bu arada şok market ten aldım bilginize .olur dimi bana fkkfkf olsun ya ,açmadım daha ağzını ,benim gibi kilolu olanlar aldımi ,kullandimi 😊
Dilek58 Yeppudaa doğuma kadr daha kilo alırım diye şok marketten sleepy nin hasta bezini aldım canım belki debent sıkabilr diye şuan 106 kiloyum Pazartesi doğumun var nasipse
milena11 Yeppudaa 6 dakka olmuş dur bismillah😅 95 kiloyum L beden aldım oldu 100 kiloyada olur muhtemelen
Nundiyebiri Yeppudaa 105 kiloyum L beden oluyor ben aldım açtım denedim bile olmazsa bir büyük almak için aç kız ne olcak turşumu bu
psychologist Yeppudaa ahahah🤣 ben varım 91im şuan xl aldım ama açıp bakmak aklıma gelmedi 🤦🏼♀️ İnşallah olur
Mimii Yeppudaa ya çok tatlısınız güldürdünüz beni kilolarımız aynı değil yoksa yardımcı olmak isterdim 😂😂😂
Mom567 Yeppudaa 🤣🤣🤣yok be bende yakınım o kilolara ama l vardı l aldım içini açıp baktımda büyük duruyordu olur heralde🤣
Yeppudaa milena11 olsun çok fazla alinganim bu aralar fkfkkf kendimi yalnız hissettim . Bazen post açıyorum kimse yorum yapmıyor aliniyorum djjdjd
Yeppudaa buiyimi oh oh iyi iyi .bende 98 im birşey olmaz büyük olsun .benim popo minnacık buyukte dkkd
Sulee_ Yeppudaa bedeni yazar arkasında alt bedeninize göre alın büyük boy yazani 42-50 diye biliyorum bir arkadaşım 44 beden büyük boyu rahat oldu diyordu bende 46 beden giyiyorum büyük boy yazanindan alicam
Gulnihalce Yeppudaa ya bende çok kararsız kaldım. 89 kiloyum hatta almisimdir 😂 xl internette var diye biliyorum zor bulunuyor bende e bebek gitmişken L aldım hatta açtım çıkardim denim diye hala deneyemedim. 50bedene kadar diyo L beden xL hakkaten çok büyüktür diye vazgeçtim ama işte en kısa sürede denicem bakim nolcak. Eşim A101de gördüm dedi şok oldum ben bilmiyodum
Yeppudaa Gulnihalce içime biraz olsun su serpildi 😊 benim popo ayrı bi dünya olduğu için özerkliğini ilan etmiş kendisi o yüzden bu endişelerim dkkdod
Nazlican1994 Yeppudaa güldürdün valla canım 🤣 bende kiloluyum xl aldım daha doğrusu sipariş ettim üzerinde 120 150 cm yazıyordu ona güvenerek aldım inşallah olur banada 🤣