HappyMom Annelerimiz o minik kıyafetleri ilk hangi deterjanla yıkayacak? 😍 Oyladıktan sonra neden o markayı tercih ettiğinizi yoruma yazar mısınız? Yumuşatıcı kullanacak mısınız? 🤔
metehaninannesiii HappyMom yumuşatıcı düşünmüyorum duru granüllü beyaz toz sabun aldım evde de beyaz çamaşırlara kullnıyorum gayet memnunum
Dilekcnkn HappyMom Dalin sabun etkili sıvı deterjan , uni baby yumuşatıcı aldım ama yumuşatıcı çok güzel kokuyor rahatsız edici şekilde değil 😂
Hamileadayibiranne Uni baby detarjan ve yumuşatıcısını aldım ama yumuşatıcıyı kullanıp kullanmamakta kararsızım hala
[silindi] Yumusatici almayacaktm ama ilk kizimdan kalan kiyafetler biraz kötü olmus gbi ise yarar mi acaba kullansam düzelir mi
HilalAras HilalAras Hilall35 Bimde falan yok bildiğim kadarıyla ama normal marketlerde heryerde bulabilirsin
Deryaakan HappyMom dalin lavanta masalı doğal granül sabunu aldım , daha kullanmadık ama tavsiye üzerine aldım . Güzel olacağını düşünüyorum 😊
Selin12- HappyMom ben duru ve dalini kullandım iki çocuğuma Allah nasip ederse 3. Çocuğumda kullanicam
Baloncuk41 İlk çamaşırlarını dalin granül sabun ve yumuşatıcı ile yıkadım kokusu cok hosuma gidiyo bide yumusak oluyo şampuanını ilk kizimda kullanmistim bi daha almam ama deterjanları güzel