Dilekcnkn Elfglce 200 gramcık fazla benimkine göre ama iyi olsunlarda valla benim ilk oğlum 2500 kilo doğdu görsen fare gibiydi diğeri 3500 doğdu doğduğu gibi yarım kilo kaybetti 🤷♀️ Her çocuk farklı valla
miniksevdamm [silindi] ya aslında sağlık önemli ama erken doğum falan olunca kilo onları daha dirençli yapıyormuş burda gördüm kaşar peyniri muz ceviz yemek lazımış ben bunları hiç sevmiyordum ama bebeğimiz için yiyelim sıkma canını yinede ama ya
miniksevdamm Gunes_84 ay inşallah ya doktor geri demedi ama ne blm ben çok sağlıklı düzenli yemiyorum kendimi kötü hissettim 😕
3MelekAnnesi3 miniksevdamm 28 de 1215 gram 30 da 1500 dü Suan 32 olduk bugun gittim ama bişey demediler 2 hafta sonra tekrar gitcem bakalım kaç olcak 😊
Dilann_7 Nazlican1994 maşallah bebişim baya tombiş olacak 🤩 benimki 31 haftalık 1200 gram kızçem çok küçük ama doktor haftasıyla uyuşuyor dedi
Gunerssvvl miniksevdamm 25+5 iz bugün doktor 820 gram dedi bana da az geldi ama bilemiyorum doktor iyi dedi iyidir sanırım 😊
Gkc92 miniksevdamm değişiyor kişiye göre benim 27 de 1002 gramdı. Ama 1600 olan var 1400 olan var değişiyor bence