Dilekcnkn miniksevdamm Ben 25 haftalığım 694 gram 30 cm bende çok merak ediyorum doktorum gayet iyi dedi ama bir az geldi bana 😂
Nazlican1994 miniksevdamm ben 27+5′ te gitmiştim canım 1.350 gram çıkmıştı ama benim bebiş 2 hafta önden gidiyormuş 😇
Elfglce Dilekcnkn bende 25 haftalıgm 798gr dedı boyu 31 dedı ıyıdır bncede ırı olmasın ne yapcz dogurması zor olur😂
miniksevdamm Nazlican1994 maşallah ona 😍 bende bugün gittim doktor iyi dedi ama bana az geldi sanki 27+2 deyz 950 grm
Dilann_7 Nazlican1994 maşallah bebişim baya tombiş olacak 🤩 benimki 31 haftalık 1200 gram kızçem çok küçük ama doktor haftasıyla uyuşuyor dedi
Nazlican1994 miniksevdamm gayet normal canım hiç az değil zaten şimdiden sonra bebişlerimiz kilo almaya başlayacakmış 😍
miniksevdamm Dilekcnkn herhalde 😂işte tam Bilsek haftada kaç kaç alıyorlar ilk olunca insan herşeyden korkuyor ya
Dilekcnkn miniksevdamm O değişiyor ya ben googleden de bakıyorum insan oraya bakınca tam stres oluyor zaten 😂😂
miniksevdamm [silindi] ya aslında sağlık önemli ama erken doğum falan olunca kilo onları daha dirençli yapıyormuş burda gördüm kaşar peyniri muz ceviz yemek lazımış ben bunları hiç sevmiyordum ama bebeğimiz için yiyelim sıkma canını yinede ama ya
Masaltaneminannesi miniksevdamm 29+3 üz bugün gittim 1632 gr dedi doktorumuz hala öğürüyorum beslenemiyor diyordum ama maşallahı var bana da doktor tombik dedi 🥰
Dilekcnkn Elfglce 200 gramcık fazla benimkine göre ama iyi olsunlarda valla benim ilk oğlum 2500 kilo doğdu görsen fare gibiydi diğeri 3500 doğdu doğduğu gibi yarım kilo kaybetti 🤷♀️ Her çocuk farklı valla
Gunes_84 miniksevdamm 7. Aydan sonra kilo alıyor bebişler. Ben 7. Ayımda 1200 dü. Şuan 36. Haftamdayım 3500
miniksevdamm Gunes_84 ay inşallah ya doktor geri demedi ama ne blm ben çok sağlıklı düzenli yemiyorum kendimi kötü hissettim 😕