Nejlavrl Bende anlayamadım su enzirme olayını valla bende o kadar emziriyorum önce emzirme tek memeyi en az 10 dk bazen 20-25 dk kaldığı oluyor bir memede 45 dk falan sürüyor hemen hemen sol memeyi pek sevmiyoor uç yok sanırım ondan savaş veriyor o memeyle. Ama asıl süt gelen meme sol memem. Emzirmeden sonra sağım yapıyorum sağ memeden 10-15 bile anca çıkıyor sol meme dolduruyor biberonu oda gerçi toplam 40 ml-50 ml anca en fazla bu kadar çok üzülüyorum. Gerçi çok stresli gergin iki hafta geçirdim süt ondan da gelmiyor olabilir inşallah gelir uğraşıyorum biz malesef mama da veriyoruz doymuyor çünkü iştahı da var maşallah kg alımı az olduğu için Dr 60 ml mama verin dedi. Yakında zaten biberona alışır memeyi de bırakır malesef ilk kızımda da aynı şeyleri yaşadım süt üretmiyor heralde benim memeler malesef yapacak birşey yok elimden geleni fazlasıyla yaptım bu sefer. Çok da heves etmistim makine aldım sagiyorum dakikalarca emziriyorum ama yok gelmiyor malesef onca şey yiyip içiyorum humana çayları su incir badem ceviz vs vs ama olmayınca olmuyor demekki. Birde benim kız habire memede uyuyor çok sinir oluyorum şöyle adam akıllı 5-10 dk uyanık olup emse yarım saat uyukluyor memede çok karışık ya. Millet ne güzel sütü geliyor şak emziriyor benim canım çıktı 12 gündür 1 damla sütümü bile ziyan etmedim verdim hep üzülüyorum keşke emseydi.