Hermione Çok eğlenceli yazmışsın 😂 hayırlı olsun.. inşallah bizimki de böyle rahat olur benim hiç durmayan hareketli maymunum da beklerse beklenen tarih 16 eylül ama bence ağustos çıkmadan doğar gibime geliyor
Zelsonr midekoruyucu Aynen canım yaa şuan günler nasıl geçiyor anlamıyorum. Hazırlık bitmek üzere temizlik falanda yapıcam daha,yani hızlı geçicek biliyorum 🤲🤭😍
hlmaydogdu midekoruyucu yaaaa çok çok güzel yazmışsın gerçekten Allah senden razı olsun merak edip de soramadigimiz bir çok şeyi yazmışsın. Rabbim evladını hayırlı kılsın insallah ♥️
midekoruyucu hlmaydogdu amiin İnşallah Allah sizden de razı olsun 🤗♥️ Rabbim cümlemizin evladını hayırlı eylesin İnşallah ♥️🤗
Zkskdkdkxk midekoruyucu öncelikle Allah analı babalı büyütsün inşallah en çok güldüğüm olay sıçma muhabbetleri gözümden yaş geldi normalde normal doğumlaro okumuyorum sezeryan istiyorum ben ama sizin başlık dikkatimi çekti iyiki de çekmiş okurken çok keyif aldım o an da yanınız da gibi hissettim rabbim hep böyle komik mutlu anlar nasip etsin
midekoruyucu Zkskdkdkxk amiiinn İnşallah cümlemize 😂😂😂 hiç bişey hayal ettiğim gibi olmadı ama o gün yaptık bişeyler
Egeninannesi1 midekoruyucu ne kadar da güzel anlatmışsın, inşallah hepimiz böyle güle oymaya girer çok iyi ebelerle doğum yaparız. 🥰🥰
Bulut-7 Allah analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin 🙏🏻 Hem çok güldüm hem çok duygulandım okurken 😁 Minik Beyzanur çok şanslı 😻 @midekoruyucu
Neslihan-ozister midekoruyucu ay çok güldüm Rabbim de seni güldürsün inşallah canım benim :) benimde ilk gebeliğim en korktuğum şey ıkınırken altıma sıçmak 😂
Minikbebeknezamangelecek midekoruyucu ya bu ne güzel doğum hikayesi hem ağladım hem güldüm sağlıkla büyütün inşallah, normal doğum için önerileriniz var mı✨
midekoruyucu Minikbebeknezamangelecek doğum yaptınız mı bilmiyorum ama doğum için bol yürüyüş yapın derim 🤗 rabbim sağlıkla kucağınıza almayı doğum yaptıysanız da sağlıkla büyütmeyi nasip etsin İnşallah ♥️