midekoruyucu Zelsonr yok kız korkucak bişey yok sadece bebeğimle ilgilenmek daha caZip geliyor, başka hiç bişeyle ilgilenmek istemiyorum 🤗
Buseninannesi_21 midekoruyucu Ben acikcasi dikis falan patlar mi diye korkuyorum Allah korusun da 😀 ama ne kadar hijyenik tutarsan o kadar cabuk iyilesir bence bir de dikis mi aldiricaz 🤔
midekoruyucu Buseninannesi_21 valla dikiş patlama mevzusunu ben de düşünmüyor değilim 😂 hele şu hala düşmeyen dikişim acaba diyorum bi sorun mu var 🤭 çünkü doktor dikişleri aldırmaya gelme kendi düşecek dedi 🤷🏻♀️
Buseninannesi_21 midekoruyucu Allah korusun kiz dogumdan korkmadim önce simdi tirsmaya basladim ya su gelirse nisani anlarmiyim diye dusunuyorum ya dikis acitirsa bin bir türlü şeyler 😓
Masal53 midekoruyucu evet o zor oluyo sancı anında hem sancı çekiyosun bide onun o hareketi sancıyı dahada kötü hale getiriyo 😄
midekoruyucu Masal53 e yapılmadıysa doğum anında ortalık batmadı mı 🙈 bende lavmana rağmen bişeyler çıktı hissettim yani 🥺🤭
Zelsonr midekoruyucu Şuan 30+5 haftalığız 31 e az kaldı. Daha var yani ama sona yaklaşıyoruz yavaş yavaş inşallah 🤲💜
Zelsonr midekoruyucu Aynen canım yaa şuan günler nasıl geçiyor anlamıyorum. Hazırlık bitmek üzere temizlik falanda yapıcam daha,yani hızlı geçicek biliyorum 🤲🤭😍