Kuben Yaa maşallah sübhanallah Rabbim nazarlardan saklasın pamuk gibi🥰 gözün aydın olsun inşallah sağlıkla huzurla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin Rabbim 🤲🏻
Pamugunannesi1 midekoruyucu Ayyyy ağlıcam ya 😭😭😭 Anası kılıklı 41 kere maşallah subhanallah özene bezene yaratmış rabbim teyzoşu o suratını yer yer 😍😍😍 Allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin kuzum çok çok pozitif doğum olmuş hem güldüm hem gözlerim doldu okurken 🥺😌
midekoruyucu BegumIscanTunc Allah razı olsun 🤗♥️ Amiinn İnşallah Rabbim hayırla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏼 Çok güzel kokuyor çokk 🤗
Hilal_57 Ayy ne güldüm okurken gözümde canlandırdım 😃 Maşallah ne güzel olmuş doğumun darısı bize inşallah 😄
Beyda3759 midekoruyucu kahkaha atarak okuduğum bir doğum hikayesiydi, Allah analı babalı büyütsün ve bize de nasip etsin hemen doğuralım 🥳
Pamugunannesi1 @Cicilibicili @Derya @Annesininkuzusu01 Aşırı pozitif güzel hikayeyi sabitlermisiniz? 🧚🏻♀️
Pamugunannesi1 midekoruyucu İlk biz beyza kuşumuzun totişini tosbik kollarını bacacıklarını ısırıcaz biz doğunca da siz ısırırsınız sıra savmak yok 🥳🥳😍😍😍
Cennet-polat midekoruyucu Allah’ım okurkeen kahkahalar attım resmen keyifle okudum komedi resmen şükür dogurmussunuz Allah analı babalı büyütsün geçmiş olsun 😁😁🥰🥰
MinikKoala41 midekoruyucu ayy okurken kendimden geçtim nur topu gibi maşAllah Rabbim size bağışlasın bahtı da yüzü gibi güzel olsun küçük hanımın 🥰❤️🌸
atlasinannesii midekoruyucu 6 temmuz da ben doğurdum 😂😂😂😂 Allh analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah
midekoruyucu atlasinannesii amiin İnşallah canım Rabbim cümlemizin evlatlarını sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🤗♥️