Merhabalar hanımlar 🤗
Sonunda sidikli hanım çıkış yolunu buldu 🙈 bana da hikayesini yazmak nasip oldu 🤭 Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguları yaşamayı nasip etsin 🤗♥️ diyorum ve maceramıza başlıyorum 😂
Günlerce burda hepinizi trolledim hakkınızı helal edin 🤭😂 gerçekten doğursam kimse inanmayacak dedim 😂 İnşallah inanırsınız 😂 zira en altta delilim var 🙈
6 temmuzda nişanım gelmiş, 7 Temmuz çarşamba günü de sabahtan düzenli sancılarım başlamıştı, ki o gece sabaha kadar ağrıdan uyuyamamıştım. Burda herkes kasılmalar 10dk 1 aralıklarla olunca hastaneye gidin diyordu, doktoru aradım hastaneye gel dedi. Gittim, nst 100e çıkan sancılar ve 1 parmak açıklık var devamı yok 🤭 ebe de bana diyor burda bekleme eve git. Suyun gelirse gel 🙄 Eve geldim meryem ana otunu suya koydum gittim geldim dualar okudum iyice açıldıktan sonra kaşık kaşık suyundan içtim, yani bilmiyorum doğru mu yaptım ama dayanamadım çünkü bi an önce doğurayım istiyordum 😂 squatlar mı dersiniz papatya çayları mı, hurmalar mı 🙈 akşam 9da kasılmalarımın sıklığı 5dk 1 e düştü ve şiddeti de arttı, ben korktum hemen çantaları da aldık hastaneye gittik. Evden çıkmadan 1 bardak meryem ana otunun suyundan içtim (bu arada tadı çok güzelmiş tarçın aromalı su gibi 😋) Hemen açıklığa baktılar 3cm olmuş. Yatış verdiler mecbur. Ebe bu arada sürekli pırtıklıyor, pırtıkladıkça sancılarım çoğalıyor 🤭 bana göre dayanılacak gibi değildi ama ebe diyor bu daha ne ki 😰 her pırtıklama için doğumhaneye gidiyorum, odam koridorun sonundaki son oda 😓 yani doğumhaneye en uzak oda 😒 yürürken sürekli ebeyle tartıştım abla diyorum en uzak odayı bana verdiniz diye, sen de erken doğursaydın, oda kalmadı sana diyor bi de dalga geçiyor 😂 e dedim sabah geldim almadınız 🙈 sen daha burdasın sabaha karşı doğurursun diyor, ben diyorum doğurmaktan vazgeçtim istemiyorum 😂 artık diyor çok geç 😂 önce bana lavman yaptı ebe sağolsun çünkü en korktuğum şeydi doğumda şey etmek 🙈 ebe şişeyi makattan boşalttı, sonra dedi biraz sık kendini hemen yapma ki ilaç etkisini göstersin tam boşalsın bağırsakların dedi, abla dedim mümkün değil tutamıyorum bırakcam buraya 😂 hayatımda gördüğüm en sakin insandı ya yok böyle bişey, bana diyor senin dışarda kakan gelince yolda mı yapıyosun 😂 aklıma hastaneye sıçan kadın videosu geldi, linki 👉🏼 çünkü tam evden çıkmadan önce bu videoyu anneme izletmiştim anne dedim bak bende böyle bırakıcam şimdi buraya demiştim, öyle deynce apar topar hastaneye götürmüşlerdi beni 😂 neyse lavmandan sonra koştur koştur odama gidiyorum, gözümün önüne şu sıçan teyzenin görüntüsü geliyor, gülemiyorum gülsem koyun gibi bıraka bıraka odama gidicem 😂 saydırdım gene bana en uzak odayı verdiniz diye 😂 ama şanssızlık peşimi bırakmıyor, odaya geldim kimse yok, anne diyorum efendim diyor ay dedim kesin yanlış odaya girdim koştur koştur çıktım numaraya bakıyorum 3020 doğru diyorum ama bırakıcam oraya, anne diyorum nerdesin, annem diyor tuvaletteyim 🤣 anne dedim nolur çık altıma sçıcam şimdi lavman yaptılar 😂 ya ne iğrenç bişeymiş valla zor çıktım 😂. Neyse sonra saat 11 açılma 5-6 cm, nolur diyorum serumuma bişey atın bayıltın beni, sen bayılırsan kim doğurcak diyor ebe 🤭 sen halledersin abla nolur yeter bu kadar sancı 😂 sen de çok abartıyorsun sabah bi kadın geldi 4kilo bebeği hiç sesi çıkmadan doğurdu diyor, abla diyorum kandırma bak beni o ne biçim kadın nasıl acımaz valla canım çok yanıyor neden inanmıyosun bana diyorum, normal doğumu sen istemişsin ne sanıyordun diyor bana 😂 acısız doğum mu olur diyor hiç araştırmadın mı 🤭 abla da linç tayfasından çıktı, neyse Allahtan kitap oku filan diye tavsiyede bulunmadı 😂😂 abla dedim bileydim çocuk bile yapmazdım, sonra bana diyor benim de 1 çocuğum var ama ben gerçi sezercik oldum. Ulan ebeme bak dedim, bana hava atıyor bi de 😂 bu arada benim sürekli midem bulanıyor, hasta bakıcı kadın ay nolur kusma diyor 🙈 ebe kusmazsın merak etme diyor, dedim bana poşet verin nolur nolmaz 😂 tüm sancı çektiğim süre boyunca koridorda bile gezerken poşetim elimdeydi 😂 Allaha şükrettim ki akşam saatiydi ve gündüz herkes doğumunu yapmış bi ben varım ortalıkta kıvranan 😂 neyse saat 12 de 7-8cm derken ebe zaten sürekli doktorumu haberdar ediyor, doktor suyu patlatalım rengine bakalım demiş. Ebe geldimi elinde ucu tığ gibi ama yassı plastik bişeyle 🤭 abla dedim onu napcan, suyunu patlatıcam dedi, aldı mı beni bi gülme 😂😂😂 sancıları unuttum, abla dedim o elindeki aynı tunus işi örgü yaparken kullanılan tığlara benziyor dedim 😂 ebe de başladı gülmeye 🙈 suyumu patlatıcak ben diyorum yatak batıcak 😂 çünkü gebeliğim boyunca en çok korktuğum şey suyumun saçma sapan bi yerde gelip ortalığı batırmasıydı 😂 ebe diyor olsun bişey olmaz, altımda zaten bez var, abla tığla sanki içimi deşiyor 😂 acı yok ama hissediyosun yani tuhaf bişey 🙈 o patlattıkça altıma işiyorum gibi 😂 nstde bağlı yatıyorum. Abla diyorum nolur bağlama şunu karnımı sıkıyosun canım daha çok yanıyor, suyu patlattığı için doktor gelene kadar kalp atışlarını kontrol etmem gerekiyor diyor. Bi dünya söylendim gene 🤭 ama bu sefer içimden 🤫😂 suyu patlattıktan sonra gelen sancılar daha şiddetliydi, sancı gelince kendimi sıkıyorum, ebemin kollarını sıkıyorum, abla diyorum özür dilerim çok canım acıyor 🙈 ebe diyor nefes al 🤭 ay ben nefes almıyomuşum ki, ebe diyor nefes al bebeğe zarar vericeksin, sonra beraber nefes alıp verdik çok güzel idare ettik doktorum gelene kadar. Sonra doktorum geldi hadi dedi doğuma 😰 yataktan kalktım ama ne terlik ne bişey giymek umrumda değil çıplak ayak çatala gidiyoruz ay dedim ebeye abla ben buraya sçıcam çok özür dilerim🙈 ebem tuttu aman sakın hadi hızlı yürüyelim 😂 çatala çıktım doktorum diyor hadi ıkın 🙈 ay o lavmana rağmen ilk ıkınmada arkadan bişey çıktığını farkettim 🙈 çok utandım ama yapıcak bişey yoktu, bu yolda herşey mübah 😂 neyse ebe diyor şuralardan tut, doktorum diyor sancı gelince ıkın 😅 tuttum sancı geldi başladım ıkınmaya, doktorum beni gaza getiriyor hadi kızım sen ıkınmak için dünyaya gelmişsin o ne güzel ıkınmak 😂 ay bende cidden gazla çalışıyormuşum öyle dedikçe ıkınıp bebeği itiyorum 😂 derken bi anda içimden fırladı gittiii 😍 hemen kucağıma koydular ay nasıl sıcak 😍 ama kötü kokuyor 🤣 ay dedim sen ne çirkinsin çok kötü kokuyorsun 😂😂😂😂 eşimi çağırdılar göbek bağını kesmek için, çok duramadı beni öptü bebeğe bi kez dokundu sonra ağlaya ağlaya geri gitti 😪 dışarda hıçkıra hıçkıra ağlamış kıyamam 🤗 bana hep sabaha anca doğurursun dediler dedim heralde sabah oldu saat kaç dedim baktım 00:40 🤭 ay dedim tüh 07.07 kaçırmışız 🤣 sonra doktorum dikiş atıcam dedi, dedim kestiniz mi, yok dedi biraz kontrolsüz ıkınınca yırtıldı dedi, içimden dedim gaza gelirsen öyle olur 😂 o ara bi susadım nolur diyorum bana su verin, doktorum diyor 1 yudum içebilirsin 😐 sebebiyse plesantam biraz yukardaymış ve yapışmış, o yüzden çıkmadı. çıkmadığı için de yaklaşık 30dk beklemek zorunda kaldık, çıkmazsa doktorum anesteziyle seni bayıltıp almam lazım daha fazla tutamam dedi 🤷🏻♀️ çok şükür bastırdılar çekiştirdiler derken o da çıktı 🤗 iç dış 5 tane dikişim var. Dikiş atılırken ebem dalga geçiyordu 2.yi ne zaman yapıcan diye, dedim töbe bi daha yapmam, doktorum seneye görürüm ben seni dedi 🙈 belki görebilir evet bilemedim şuan 😂 bu arada ben doğumdan sonra başladım kekelemeye😂 doktorum diyor kız noldu 9aydır beraberiz bi kere görmedim kekelediğini korkutma beni iyi misin diyor, i i i iy y yi yi yi im m 😂 niye kekeliyosun diyor, bi bi bi bil miy y yorr r u um m m 😂 neden öyle oldum gerçekten bilmiyorum😂 Evet çok şükür hikayemiz bitti. Sidikli kızım ve ben gayet iyiyiz, sancılarımın böyle beni yormasına bakmayın ben demekki çok tırtmışım 😂 anamın nazlı kızıymışım da haberim yokmuş 😂😂
Sidikli kızım Beyzanur, anlamıysa cennete düşen ilk midekoruyucu damlası 🤗♥️

3250gr. 49cm. Ve evet çok domates yemekten tüm vücudu kıpkırmızı doğdu 🤭
Kendimce edindiğim tecrübeler:
1- İyiki fazla kıyafet götürmüşüm wcde üstüm başım hep kan oldu 🙈
2- iyi ki depend almışım çok rahat oldu. Hastanede hasta bezi taktılar o da rahattı. İkisini de kullandım ve altıma başka hiç bişey giymedim, çünkü sürekli kontrole geliyorlar, üzerimi de çarşafla örttüm oda zaten sıcak. Bu sebeple keşke elbise gecelik alsaymışım demedim zira hiç bişey giymedim 😂
3- Bebeği eve getirince çok pırtıkladık üstünü de sıcak diye çok örtmedik gazdan dolayı bütün geceyi ayakta geçirdik. Sıcak mıcak dinlemedik şuan kat kat sarılı 🙈
Ve evet sütüm hemen geldi maşallah Rabbime şükürler olsun, Allahın işi birkez daha şaştım. Doğumla beraber süt geliyor 🤷🏻♀️ Allahın mucizelerinden biri daha.
Doğum anında herkese dua ettim 🤗 Rabbim İnşallah bu güzel duyguları herkese yaşatır 🤗♥️ çok güzel kokuyor az önce oturdum ağladım, ben ağladım o güldü 😂 anası kılıklı dedim 😂😂 sidikli pis bokluuu 🙈