midekoruyucu Azizinannesi2 ah ah değil mi 🙈 nazlı sidikli hanım 🤗 Allah razı olsun çok teşekkür ederiz 🤗♥️
midekoruyucu Panda3101 amiinn İnşallah Allah razı olsun 🤗♥️ Ayy nasıl becerdin kız onu 🙈 benim yüzümden geri döndün bi de 😂😂😂
midekoruyucu Anesanne 😂 söylensem de oldu bitti artık bacım napalım 😂 çok teşekkür ederiz Allah razı olsun 🤗♥️ Darısı sizlerin başına 🤗♥️
midekoruyucu Buseninannesi_21 ay niye kekeledim hala bilmiyorum 😂 çok şükür doktorum ve ebem çok iyiydi 🤗♥️ Allah razı olsun çok teşekkür ederiz 🤗♥️
Buseninannesi_21 midekoruyucu Dikişler çok acitiyor mu peki şimdi, doktor nasıl temiz tutabileceğin hakkinda bilgi verdi mi bu konu çok kafami karistiriyo acikcasi. 🙂
midekoruyucu Durunbigeldim aynen canımm darısı sizlerin başına artık 🤗 çok teşekkür ederiz Allah razı olsun 🤗♥️
midekoruyucu Burcu4135 😂😂😂 bence de benden anca bu beklenirdi 😂😂 çookk teşekkür ederiz Allah razı olsun 🤗♥️🤗 darısı sizlere İnşallah
balarisi06 midekoruyucu tunus işi yapılan tığ muhabbetine bittim gülme krizi geldi resmen 🤣🤣 güzel günlerde büyüt bebişini darısı bizim güzel hikayeler yazmamıza inşallah 🤲😁