midekoruyucu Ezgice0 😂😂 arada aklıma gelip bende gülüyorum çaktırma 😂😂😂 çok teşekkür ederiz Allah razı olsun 🤗♥️
midekoruyucu Zezeeeyyldrm çok teşekkür ederiz Allah razı olsun 🤗♥️ Geçmiş olsun siz neden hastanedesiniz neyiniz var
midekoruyucu MommySharkdutdutdutut ahhahahahaa yeni gördüm çok fenasın 😂😂😂 sen seneye cevaplamadın ama ben anca cevaplıyorum 😂😂😂😂😂
MommySharkdutdutdutut midekoruyucu hahaha 😊😁🤭ay kesinlikle herşeyi cok guzel kokuyor yanima yatiriyorum yine tekme atiyor 😁🤣tekmeden vazgecemiyor
midekoruyucu MommySharkdutdutdutut 😂😂😂😂 7dk mı sürüyor hiç dk tutmadım bilsem az daha yazar 10dkya tamamlardım 😂😂😂😂 happy kids için kendimi henüz hazır hissetmiyorum daha analığa alışamadım 😂😂😂😂 bizi kim istemiyormuş burda söyle linç edelim 😂😂😂😂
midekoruyucu Didem_678 😂😂😂 çok teşekkür ederiz Allah razı olsun 🤗♥️ Ve kesinlikle ne zormuş bu doğum işi 🤗 ama o bebeği kucağa alınca herşey gidiyor bitiyor 🤗♥️ Şükürler olsun Rabbime
Didem_678 midekoruyucu Rica ederim 😘Vallahi zor her türlüsü Bilirim normal yapmadım ama hep sancım tutunca gittim 😊Allah kolaylık versin hepimize senin Annen varmiş benim bir tek eşim olcak yAanımdaAllah büyük artık bacım ya😊
midekoruyucu Yeppudaa hiç bi yere gitmiyorum 🤓 burdayımmmmm 🤗 Çok teşekkür ederiz Allah razı olsun 🤗♥️
midekoruyucu Yavrucuk07 bulanık mulanık okudun mu yeter 😂😂😂😂 çok teşekkür ederiz Allah razı olsun ♥️🤗
midekoruyucu Limosmom oh ne güzel korkunuz gittiyse iyi bişey yapmışım demektir 🤗♥️ Sağlıkla alın kucağınıza yavrunuzu İnşallah 🤗♥️
midekoruyucu _Eylll1 😂😂 bir midekoruyucudan da bu beklenirdi diyosun 😂😂😂 Allah razı olsun darısı başınıza İnşallah 🤗♥️ Evet canım özeldeydim 🤗