Zeynepysn 2bebekbirana benimde 1 hafta oyle surdu dunden bellide duzenli sancim var ama aciklik yok suymda gelmedi hala bekliyorm
Rabis24 Nurayademir ben 2 ayda bir idrar ve kan veriyorum enfeksiyon çıkmıyor kesinlikle ama hep sarı akıntım var hamileliğimin başından beri 30. Haftamdayım bende anlamadım neden oluyor
archerwoman Rabis24 benim de aynen öyle aha diyorum kesin enf var gidiyorum baktırıyorum yok ama ben ergenliğimden beri hep çok akıntılıydım doktorum da endişelenme dedi yapı meselesi bu ben hep böyleydim
Rabis24 archerwoman ay evet bende de vardı bekarken de herhalde o yüzden oluyor ilk başlarda korkuyordum ama şimdi baktırdığımda da gözükmeyince bıraktım artık yani
Kubra2012 Ccff3435 ben acildem giriş yaprm sancı 100 e vurdu açılma yok diye yolladı eve 3 güne gelir dedi dokror 38+3 şuan
Ccff3435 Kubra2012 ay hadi inşallahhh benimde pazartesi günü kontrolüm var bayram gelmeden gelse iyi olur doktor izne çıkıcak hergün en az 8 bin adım atıyorum squat yapıyorum
Kubra2012 Ccff3435 sıcak duşa girdim yarım saat filan karnıma bölgeme tuttum kasılma oldu baya ama devam ettm yine de inşallaj açılma da olr ya bu yuzden eve yolladı yoksa çoktan doğum olmuştu o sancıyla
[silindi] 2bebekbirana canm googleda nişan dusmesi yaz gorsellerden bak bakalım nişanın mı ? Bende 37 haftadayım gecen haftadan beridir beyaz akıntım oluyordu son ıkı gundur renksiz geliyor
2bebekbirana [silindi] Nişan değil canım bu nişan kan renginde gibi oluyor ve bu kadar sık sık olmaz bir kez gelir.
[silindi] 2bebekbirana bazı akıntılar normal cunku sonlara yaklasıyoruz rahım acıldıkca akıntı gelebşlir cnm
Merveyzc1661 2bebekbirana hayır doğuma hazırlık bu benimde açıklık kontrolümden sonra kahve rengi geldi bir iki gün sonrasında sarımsı gelmeye başladı doktora yazdım olur bebek yavaştan doğuma hazırlanıyor dedi
2bebekbirana Merveyzc1661 Benimde bir kaç gündür böyle ve dün gece eşimle ilişkiden sonra çok yoğun ve mukuslu bir akıntı geldi 😏