Minignannesi Aybuss bende denicem tatlıyla pek aram yok ama uygulayacam. Bende kilo da vardı fazla değil ama galiba oda etkiliyor
Minignannesi Cicek24 doktor bana da tahmini kız dedi 16. Haftada sonra göstermedi bende kız diye hissediyorum genelde kızlar daha geç hareket ediyormuş 😊
Minignannesi Kubrakorkut Aynı bende öyleyim ikili de fazla stres yapmamıştım ama bunda çok oluyor hani herşeyi belli olucak diye 😊
YEK20 Minignannesi benim ilk gebeliğim olmamasına rağmen 18.haftada hissedemiyorum. Bir kaç kere kıpırtı oldu o kadar. Endişe etmeyin. ☺️
Nesityyy Minignannesi canım 22 haftalığım ve bebeğimi arada bir hissediyorum 1 gün hisediyorsam 2gun hissetmiyorum.. İlk gebeliklerde normalmis onun için içini rahat tut sen ☺️❤️
Minignannesi Nesityyy ya ne güzel içim rahatladı ben bir tek kendimde o sekilde sanıyordum hepinizden Allah razı olsun 🥰🙏
Ikizdeniz Minignannesi 16 erken canm hisseden vardir belki bilemem ama 19 20lerde pit pit arada bi seyler hissedersin ama kesin olarak 20. Haftalari gecince.hissedersin
Minignannesi Ikizdeniz ben su an 21. Haftadayım ama öyle diyenler de var o yüzden diyorum acaba bende mi bir sorun var
Ikizdeniz Minignannesi herkes farklidir canm kiminin bebegi hareketli kimisi biraz hareketsiz oluyor icin rahat etmiyorsa saglik ocagina git dinlesinler kalp atisini doktor zamanin gelinceye kadar